Már nem kell azon az ágyon aludnia Szilágyi István özvegyének, ahol férjét megölték

SZILÁGYI István arckép, portré FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása művész SZEMÉLY színész
Budapest, 2017. szeptember 7. Szilágyi István színművész a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Új ágyat, hűtőt, ágyneműt és ételt vitt Galambos Lajos Szilágyi István özvegyének. Az ismert színészt néhány napja a gyanú szerint a saját fia ölte meg. Azóta az özvegyen maradt asszony egyedül él. Őt látogatta most meg adományokkal a zenész.
Vágólapra másolva!

mondta a Blikknek Galambos Lajos, vagy ahogy mindenki ismeri, Lagzi Lajcsi.

Lagzi Lajcsi Forrás: TV2

– tette hozzá.

"Megőriztük az adventi koszorút, amit akkor hozott... Jaj, de szép ez a hűtő! Az ágyat is köszönöm szépen" – hálálkodott könnyeit nyeldesve Jolika néni.

A Baptista Szeretetszolgálat két hónapja rendszeresen látogatja a segítségre szoruló családot, és a gyilkosság óta felügyelete intenzívebbé vált.

Szilágyi István a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én Forrás: MTI/Soós Lajos

"Intézzük a takarítást, a mosást, ha kell, fát is vágunk, az udvart is rendben tartjuk, és ételt hozunk – magyarázta Baricz Dezső, a szervezet programigazgatója, aki hivatalos meghatalmazottként a temetést intézi, és mindennap ránéz az özvegyre. A Győri Nemzeti Színház a saját halottjának tekinti István bácsit, de Budapesten lesz eltemetve. Nyilvános búcsúztatást tervezünk, és ugyan Jolika koporsós temetést szeretett volna, hamvasztás lesz" - mondta a Blikknek.