Az M85-ös autóúton, Csorna felé, Rábapatona térségében a 7-es km-nél egy személyautó és egy furgon ütközött össze - olvasható az Útinform honlapján, ahol több reggeli balesetről is beszámoltak. Azt írják, hogy erős a forgalom a Budapest felé vezető főbb útvonalakon, telítettek a sávok, és lassú a haladás az M3-as autópályán az M0-s autóúttól befelé.

Az M85-ös autóúton, Csorna felé, Rábapatona térségében a 7-es km-nél egy autó és egy furgon ütközött össze. Az érintett pályaoldalt lezárták, a forgalmat megállították.A rendőrség az M1-es autópálya csomópontjánál a 85-ös főút felé irányítja a forgalmat. 

A torlódás ott körülbelül már 2 km-es.

A 710-es főúton, a 9-es km-nél egy műszaki hibás teherautó és annak vontatmánya vesztegel az út szélén. A jármű elfoglalja a fél útpályát, a mentés napközben várható.

Azt kérik, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a jelzett szakaszon.

Az M1-es autópályán újabb terelést építettek ki Tatabánya térségében. Az 54-es és a 64-es km között, mindkét oldalon sávelhúzással vezetik a forgalmat. A Tatabánya-Centrum csomópontot is lezárták, ezért a Győr felől érkezők csak egy csomóponttal később, a Tatabánya-Óváros csomópontnál tudják elhagyni a pályát, és ugyanitt tudnak felhajtani is.

Erős a forgalom a Budapest felé vezető főbb útvonalakon, telítettek a sávok, lassú a haladás az M3-as autópályán az M0-s autóúttól befelé.  Az M0-s autóút déli szektorán, a korábban forgalmi akadályt képező járművet elszállították, de a reggeli csúcsban az M1-es autópálya felé, Szigetszentmiklós és Nagytétény között 25-30 perces a menetidő-növekedés.