A Fidesz Trianon évfordulóján: Túléltük, és soha nem voltunk olyan erősek, mint most

Vágólapra másolva!
100 éve írták alá a trianoni békediktátumot, amellyel a magyar nemzet sírját akarták megásni: elvették a történelmi Magyarország területének kétharmadát, lakosságának harmadát, és tönkretették gazdaságát. Nincs még egy olyan nemzet a világon, amely ekkora tragédiát és csonkítást túlélt volna. Sőt, az elmúlt tíz év következetes nemzeti kormányzásának és a nemzeti összefogásnak köszönhetően mi magyarok itt, a Kárpát-medencében száz éve nem voltunk olyan erősek, mint most - írja közleményében a Fidesz Trianon 100. évfordulója alkalmából.
Vágólapra másolva!

A magyarság ereje és összetartása minden válságon átsegít bennünket. Magyarország gazdaságilag, pénzügyileg, kulturálisan is erősödik.

A hazai és a brüsszeli baloldal épp ezért támadja rendszeresen Magyarországot.

Ők nem egy erős, szuverén és nemzeti identitását védő Magyarországot akarnak, hanem egy gyenge, identitását veszített Magyarországot,

amelyet gazdaságilag kifoszthatnak, politikailag is rángathatnak és ahová betelepíthetik a bevándorlókat.

Ezért

a nemzeti kormány helyébe egy bábkormányt akarnak ismét ültetni,

amely befejezi a trianoni küldetést. A magyarok elsöprő többségének bizalmával tíz éve kormányzó nemzeti oldallal szemben sok politikai manőver árán e céllal hozták létre a baloldal kényszerkoalícióját: Gyurcsányékból, a szocialistákból, a kirakatba tett Karácsonyból, a Momentumnak álcázott új SZDSZ-ből és a mára teljesen tudathasadásos Jobbikból.

Ők a hatalomért és a pénzért cserébe készek feladni Magyarország nemzeti szuverenitását, lerombolni a magyar nemzet identitását, gazdasági és nemzeti sikereit

- áll a közleményben.