A KDNP értékei nem változnak az új frakcióvezető személyével

Vágólapra másolva!
Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt pártja új parlamenti frakcióvezetőjéről, valamint a jövő évi költségtvetés fontosságáról.
Vágólapra másolva!

A politikus beszámolt pártja rendkívüli frakcióüléséről, ahol Harrach Péter bejelentette, tíz év frontszolgálat után hátrébb kíván lépni, így lemondott a parlamenti frakció vezetéséről. Azt el lehet mondani róla – emelte ki a képviselő, hogy Harrach Péter volt a rendszerváltás óta a leghosszabb ideig szolgáló frakcióvezető, ezért is döntött úgy, átadja a stafétabotot másnak.

A KDNP frakciója nagyon megköszönte az eddigi munkáját, majd új frakcióvezetőt választottak Simicskó István személyében, míg Harrach Péter pedig a frakció helyettese vezetője lett. Simicskó istván személye már azt a típusú kampánylogikát jeleníti meg, amire szükség lesz, hiszen jövőre már az összes párt a 2022-es kampányra fog készülni, így a parlamenti és a Parlamenten kívüli munka, a szövetségi politizálás is egy másik arcot kíván, természetesen a folytonosság megtartásával.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.