Többen is látták Budapesten a halottnak hitt zentai lányt

Vágólapra másolva!
Négy éve tűnt el az akkor 15 éves Vitéz Barbara. A hivatalos jelentés szerint a zentai lány egy születésnapon az egyik hídról a Tiszába esett és meghalt. A holttestét azonban nem találták meg, és több bizonyíték is arra utalhat, hogy életben van. A szülők nem adják fel a keresését – írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Vitéz Barbara szülei 4 éve szenvednek a lányuk eltűnése miatt. Az édesapja többször kapott idegösszeroppanást. A hivatalos rendőri jelentés szerint a lánya

2016 novemberében egy szülinapi buli után több társával együtt egy zentai hídon volt, ahonnan beleesett a Tiszába.

Azt feltételezik, hogy meghalt, de a holttestét nem találják. A 15 éves kamasz nem dohányzott, nem szerette az alkoholt és nem volt problémás tinédzser, ezért nem értik a szülei, hogy mi történhetett. Azt is gyanúsnak találják, hogy a nyomozók szerint felment a hídra, mert elmondásuk szerint olyan tériszonya volt, hogy a padlásra sem mert fellépni – írja a Ripost.

null

null

Megerőszakolhatták

Eltűnése után a család egy névtelen levelet kapott, amiben azt írják, hogy aznap

három fiúval volt a lány, akik elkábították és megerőszakolták, majd bedobták a folyóba.

Azóta sem derült ki, hogy kitől kapták a levelet. Egy internetre feltöltött videón viszont az látszik, hogy nem 3 fiú, hanem egy 8 fős társaság fordult meg a hídon az eltűnés éjszakáján. A szerb rendőrség a nyomozás során két magyar fiút hallgatott ki, akik biztosan ott voltak Barbarával a hídon. A szüleik jelenlétében, tolmács segítségével hazugságvizsgálóval is megvizsgálták őket. A lány apja azt mondja, ez nem megbízható. A fiúk szüleinek jelenléte és a fordítás miatt sem tartja hitelesnek a vallomásukat.

Budapesten megtalálták a DNS-ét

Két évvel az eltűnése után a családja szerint a budapesti éjszakában látták a lányt és egy élő videóban is feltűnt. Fotókat is kaptak a szórakozóhelyről, ahol többen is Barbarát vélték felismerni a lányban.

A felvételek nem voltak jó minőségűek, de egy ott talált hajgumiból nyert mintából állítólag kimutatták a DNS-ét.

Később megint látták ugyanannál a szórakozóhelynél, ahol betuszkolták egy autóba, amit egy nő vezetett.

A szülők kaptak egy képkockát a már említett élő videóból. Ezen egyértelműen felismerték a lányukat,

az apa szerint változott az arca, de a sebhely és az anyajegy miatt biztos benne, hogy Barbara van a képen.

Forrás: Ripost

2019-ban több szemtanú is azt mondta nekik, hogy egy Tolna megyei Vadászkastély konyháján dolgozik a zentai lány. Ekkoriban a család már szinte mindennel próbálkozott. Fogadtak magánnyomozót, de ő pont olyan eredménytelen volt mint a szerb rendőrség vagy az Interpol. A szülők tavaly Budapestre jöttek, mivel minden jel arra utal, hogy a lányuk itt él, de nem találták meg. Abban viszont biztosak, hogy a lány szörnyű dolgokon ment át. Fél valakitől vagy valamitől, szerintük ezért nem keresi őket.

– üzente Barbarának a napokban egy családi barát.