Az ablakból kiugró 17 éves fiú apja állítja, fia nem vett be LSD-t

Vágólapra másolva!
Májusban zuhant ki egy budapesti lakás ablakán egy 17 éves fiú. Akkor arról lehetett olovasni, hogy a tragédia előtt drogozott. Egy kábítószerkereskedőt le is tartóztattak a történtek után. Most a fiú szülei azt állítják, fiúk nem LSD-zet a tragédia előtt. 
Vágólapra másolva!

„Van bennem nem kevés indulat, de nem vádolok senkit. Még a jó istent sem.

Ezt a boncolás egyértelműen bebizonyította. Az más kérdés, hogy azon a bizonyos bulin piázhattak, és a kaposvári baráti kör – vagy nevezzük inkább bandának – megjelenése óta olykor füveztek. Ezúttal sem volt másként, de sem az ital, sem a marihuána nem okozhatott olyan állapotot, amitől a mi gyerekünk kiveti magát az ablakon.

Az apa rendszeresen kijár a temetőbe, és úgy beszél a fiához, mintha otthon lennének a nappaliban, és várnák a Fradi meccsét a tévében.

"Mi mindent megadtunk a fiunknak. És most ne sok pénzre, csillogó-villogó életre gondoljon.

Tudtam, hogy olykor iszik egy-két sört. De ez belefér. Azzal is tisztában voltam, hogy február óta az az átkozott fű is előkerült olykor-olykor. Februárban egy kaposvári bandába került, ne kérdezze, hogy hogyan. És ne kérdezze, hogy kik ezek..."- mondta.

A férfi a gyereke halála óta nem néz futballt, nem nézi a tévét, nem megy emberek közé. Arra vár, hogy enyhüljön a fájdalom, s hogy kiderüljön az igazság.