Karácsonyék a Tarlós-korszak fejlesztéseiről hencegnek, miközben semmi közük hozzá

KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2020. augusztus 28. Karácsony Gergely főpolgármester a Tour de Hongrie kerékpárverseny csapatbemutatóján a Novotel Budapest City szállodában 2020. augusztus 28-án. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Míg több fontos fővárosi fejlesztési projekt megfeneklett vagy el sem kezdődött Karácsony Gergely főpolgármestersége alatt, addig a fővárosi önkormányzat baloldali vezetése a Tarlós István hivatali ideje alatt megkezdett beruházások babérjait aratná le - írta hétfői számában a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

A konzervatív napilap emlékeztet rá, a legutóbbi példa erre, amikor Karácsonyék a napokban a XV. kerületben átadták az M3-as autópálya fővárosi kivezetőjénél a zajvédő fal eddig hiányzó szakaszát.
A beruházás részleteivel kapcsolatban Szeneczey Balázs, korábbi főpolgármester-helyettes a Magyar Nemzetnek elmondta:

Karácsony Gergely Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Terveket készítettek, végigcsinálták az engedélyezési eljárást, amelynek során néhány helyi vállalkozó folyamatosan próbálta elgáncsolni az ügyet, közel 600 millió forint forrást biztosítottak, és lebonyolították a közbeszerzési eljárást - közölte.

– fűzte hozzá.

A Béke téri főgyűjtő csatorna megkezdődött építkezéséről, ahol -

Karácsonyék idegen tollakkal ékeskedtek a múlt héten is

- Schneller Domonkos, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztésének végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár elmondta: a

Tarlós István Forrás: MTI/Kallos Bea

A főváros jelenlegi vezetése nagy történetmesélésbe fogott, amely szerint a fővárosi önkormányzat hősiesen küzd a városlakókért, miközben a "gonosz" kormányzat kiéhezteti Budapestet. Karácsony és szövetségesei abban bíznak, hogy a budapestiek "megeszik" ezt a mesét, nem pedig a saját szemüknek hisznek.

- mondta a helyettes államtitkár.