Megjelent magyarul a "Meseország mindenkié" ellenkönyve

Alapjogokért Központ Genderőrület Alapjogokért Központ új könyvének bemutatója
Kovács István
Alapjogokért Központ új könyvének bemutatója
Vágólapra másolva!
Az Alapjogokért Központ kiadásában magyar nyelven is megjelent Marguerite A. Peeters "Genderőrület – Útmutató a globális mesterterv megértéséhez" című könyve, amely a "Meseország mindenkié" könyv vonatkozásában akár egy ellenkönyvként is értelmezhető, azzal az eltéréssel, hogy míg „Meseország" egy propagandakönyv, addig Peeters könyve tudományos szemszögből közelíti meg a kérdést, tények és észérvek felsorakoztatásával.
Vágólapra másolva!

Kovács István, a Központ stratégiai igazgatója elmondta a könyvbemutatón, hogy a napokban megjelent egy nagy port kavaró könyv, amelynek hasonló a témája, de teljesen ellentétes módon közelíti meg a kérdést.

Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója az általuk kiadott új könyv bemutatóján. Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezért

a "Genderőrület" akár egy ellenkönyvként is értelmezhető,

azzal az eltéréssel, hogy a „Meseország mindenkié" egy propagandakönyv, míg

az Alapjogokért Központ által kiadott könyv tudományos szemszögből közelíti meg a kérdést, tények és észérvek felsorakoztatásával.

Marguerite A. Peeters írónő videóüzenetben beszélt könyvéről, amelyben részletezte, hogy miért marxista gyökerű ideológia a genderelmélet. E neomarxista álláspont szerint az elnyomott osztály az LMBTQP+ személyek, a burzsoázia helyét pedig a cisznemű (a genderelmélet szerint a biológiai nemével megegyező nemi identitású személyek – a szerk.), heteroszexuális nők és férfiak veszik át.

Új könyvet adott ki az Alapjogokért Központ Genderőrület címmel. Az Alapjogokért Központ kiadásában jelenhet meg...

Közzétette: Alapjogokért Központ – 2020. október 9., péntek

Peeters azzal folytatta, hogy a társadalom a genderforradalom kezdetén naivan és passzívan állt a jelenséghez, ezért tudott az megerősödni, illetve továbbterjedni. Ekkor még

ő sem gondolta volna, hogy később ennyire agresszív politikai mozgalom fog válni a genderideológiából.

Kifejtette, hogy az idő előrehaladtával azonban egy teljes nemzetközi hálózatot építettek ki, amely a mai napig segíti a továbbterjeszkedésüket, és minden körülmények között erősen támogatja ezt a politikai érdeket. Peeters ezért írta a könyvet, hogy a tények ismertetésével mutassa be a genderforradalmat, és figyelmeztesse a társadalmat az ideológia veszélyeiről.

Az Alapjogokért Központ magyar nyelven is kiadta Marguerite A. Peeters „Genderőrület – Útmutató a globális mesterterv megértéséhez" című könyvét. Fotó: Polyák Attila - Origo

– mondta Marguerite A. Peeters. Majd azzal zárta gondolatait, hogy a Lajtán túli jobboldaliak számára is Közép-Európa jelenti a fényt a sötétségben.

Kovács István elmondta, hogy

az emberi jogok gondolatát a kereszténység alakította ki. Hozzáfűzte, hogy a gender is egy emberi jognak vallja magát, miközben a keresztény értékek teljesen kivesztek belőle.

Ezzel magyarázható, hogy a nyugati civilizáción kívül szinte sehol sem beszélhetünk genderjogokról.

Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője Fotó: Polyák Attila - Origo

Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője azt mondta, hogy az általuk bemutatott könyv egy olyan eszköz, amely segít tisztán látni a genderkérdésben. Erre azért van szükség, mert

a gender egy olyan gumifogalom, amit a felhasználói mindig úgy hajlítanak, hogy az az ő érdeküket szolgálja.

Ilyen az is, mikor a nők védelmét akarják bevonni alá, holott ehhez valójában semmi köze a genderelméletnek. Az elemző szemléltette, hogy

az isztambuli egyezmény is pontosan így, a nők védelmének leple alatt akarja becsempészni az európai jogrendszerbe a gender fogalmát.