Hadházy Ákos a baloldal borsodi jelöltjének veresége után dühösen a többi pártot hibáztatta a Facebookon. Írásából egy részletet érdemes még egyszer kiemelni. Azt, amikor arról elmélkedik: Bíró László még annál is sokkal korruptabb, mint azt a nem baloldali médiumok állították. De erről nem beszélt nyilvánosan, hiszen nem akart ártani a jelöltnek. Ugyanakkor szólt a pártelnököknek. Akik viszont - mint tudjuk - nem csináltak semmit. Nem zavarta őket, hogy Bíró László nemcsak antiszemita, nemcsak nem fizette ki a neki kiszolgáltatott dolgozóit, nemcsak lelövéssel fenyegette őket, hanem velejéig korrupt is. De ez nem zavarta ezek szerint sem Gyurcsány Ferencet, sem Fekete-Győr Andrást, sem Karácsony Gergelyt, sem Szabó Tímeát, sem Jakab Pétert, sem Tóth Bertalant, sem Kunhalmi Ágnest.

"A kormánypropaganda ugyan csak a ki nem fizetett varrónőkről harsogott, de személyesen tájékozódtam az ügyről, és emiatt azt ennél jóval súlyosabbnak tartom. A „szociális szövetkezetezés" 2014-2015-ben gyakori fideszes elkövetési mód volt, és a vizsgálataim alapján ez a történet is alkalmas lett volna egy Korrupcióinfó illusztrálására. Emiatt én ennek a jelöltnek csak annyit segíthettem, hogy nem beszéltem róla nyilvánosan, de a pártelnököket tájékoztattam arról, amit megtudtam."

Ezt írta a súlyos vereség utáni mérgében Hadházy Ákos, országgyűlési képviselő.

Tudott a korrupcióról, de nem értesítette a nyilvánosságot. Mert így akarta segíteni a baloldal jelöltjét.

Tudott a korrupcióról, értesítette a pártelnököket (soroljuk fel még egyszer: Gyurcsány Ferenc, Fekete-Győr András, Karácsony Gergely, Szabó Tímea, Tóth Bertalan, Kunhalmi Ágnes, Jakab Péter), de ők nem csináltak semmit.

Hamarosan megkérdezzük a pártelnököket, hogy miért hallgattak. Kíváncsiak vagyunk a válaszukra.