Korábbi vitájukat akarta lerendezni, ezért motorral üldözte haragosait egy elborult agyú férfi Tatabányán. Ez nem volt elég neki, üldözés közben ugyanis még rájuk is lőtt, írja a Bors.

A férfi és a barátnője még áprilisban sétálgattak Tatabányán, amikor a semmiből felbukkant mögöttük egyik ismerősük egy motorral.

Azonban azt még nem sejtették, hogy a férfi leszámolásra érkezett,
a férfi ugyanis egy korábbi nézeteltérés miatt akarta őket megleckéztetni.

A rendőrség által lefoglalt tatabányai lövöldöző motorkerékpárja 2020. 04.25-én.Forrás: Police.hu

Először a gyanútlan pár mögött a járdára hajtott, majd fegyvert rántott, és az engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyverével rájuk lőtt, méghozzá alig két méterről.

A halálra rémült páros menekülni kezdett, ordítva rohantak a motoros elől a másik oldalra, de hiába. Az ideges ember oda is követte őket, nem hagyott fel az üldözéssel, és a járdán, árkon-bokron keresztül hajtott utánuk, miközben megint rájuk lőtt.

Töltény az út mentén.Forrás: Police.hu

Szerencsére senki nem sérült meg az eset során, azonban a férfinek - akiről kiderült, hogy egyébként többszörösen visszaeső - jövő hét kedden a bíróság előtt kell felelnie tetteiért. Ha előkészítő tárgyalásán beismeri a bűnösségét, akkor egy év és 10 hónapnyi börtönbüntetéssel megúszhatja.