Elkapták a rendőrök Gabriela Spanic egyik legjobb barátját Budapesten

Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
Pontosan egy hete, este a rendőrök az egyik szállodától nem messze igazoltattak egy férfit, aki részegen vezetett. Nem sokkal később kiderült, hogy a sofőr Gabriela Spanic egyik legjobb barátja.
Vágólapra másolva!

A Bors úgy tudja, a színésznőnek már 20 éve nagyon jó barátja Roberto, és a férfi azért jött Olaszországból Budapestre, hogy meglátogassa őt.

Felment a színésznő otthonába, ahol a beszélgetés közben megivott egy pohár bort, majd útnak indult.

Gabriela Spanic Forrás: TV2

November 19-én, a kora esti órákban hazafelé tartott, amikor egy budapesti szállodától nem messze megállították a rendőrök. Vérvizsgálatból derült ki, hogy a férfi ivott, mielőtt a volánhoz ült. Azzal védekezett, nem tudta, hogy

a magyar törvények szerint zéró tolerancia van érvényben az alkoholt fogyasztó sofőrökkel szemben.

A színésznő azonnal a helyszínre sietett, amikor megtudta, hogy mi történt. A lap szerint latinos vehemenciával próbálta kimenteni a barátját a helyzetből, akinek végül pénzbírságot kellett fizetnie.

Illusztráció Forrás: pixabay.com

A lap azt írja, hogy a Ripost megkereste Gabriela Spanic menedzsmentjét, akik közölték:

Roberto már húsz éve nagyon jó barátja Gabynak, olasz állampolgár, de Mexikóban él már régóta. Most Gabyt jött meglátogatni Olaszországból.

Gaby megvendégelte, és mindössze egyetlen pohár bort ivott, mert tudta, hogy vezet még.

Mikor hazaindult, Gaby szállásától egy sarokra állította meg a rendőrség. Elmondták neki, hogy Magyarországon, ha vezet valaki, egyetlen kortyot sem ihat, ezt sajnos sem ő, sem Gaby nem tudta. A színésznő nem ült a kocsiban, gyalog ment oda a helyszínre, amikor megtudta, mi történt.

Robertótól vért vettek, és kifizette a kiszabott büntetést.

A színésznő a Dancing with the Stars műsor miatt költözött Budapestre, az itt tartózkodása alatt már sok minden történt vele, többször is megsérült a tánc miatt, október elején meghalt az édesanyja, aki súlyos beteg volt, most pedig az egyik legjobb barátja járt szerencsétlenül a látogatása során.