Rövid időn belül két fiatal lány és egy budapesti nő is eltűnt

Papp Zsanett Éva, Nagy Tünde Amanda
Vágólapra másolva!
Vasárnapról hétfőre virradóra három eltűnés miatti körözést is nyilvánosságra hozott a rendőrség a Police.hu honlapon.
Vágólapra másolva!

A józsefvárosi rendőrök keresnek két lányt, akik egy fővárosi gyermekotthonból tűntek el.

Papp Zsanett Éva Forrás: police.hu

A képen látható 16 éves Papp Zsanett Éva 2020. december 20-án 18 órakor az engedélyezett kimenőjéről nem tért vissza egy VIII. kerületi gyermekotthonba, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Papp Zsanett Éva körülbelül 160 cm magas, átlagos testalkatú, hosszú barna hajú, szeme színe kék. Bal karján egy tetoválás található.

Nagy Tünde Amanda Forrás: police.hu

Hasonlóan Papp Zsanett Évához, a képen látható Nagy Tünde Amanda sem tért vissza az engedélyezett kimenője után egy VIII. kerületi gyermekotthonba, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A 15 éves Nagy Tünde Amanda 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú fekete haja és barna szeme van. Eltűnésekor fekete kabátot, farmernadrágot és sportcipőt viselt.

Dessewffy Enikő Forrás: police.hu

A BRFK XVI. Kerületi Rendőrkapitánysága adott ki körözést Dessewffy Enikő eltűnése ügyében. A 43 éves nő 2020. december 19-én 12 óra 30 perc körül elment XVI. kerületi otthonából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik. Dessewffy Enikő 150 centiméter magas, rövid barna haja és barna szeme van.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható eltűnteket felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.