Jótékonysági licitálás: 300 ezer forintos adomány a Szent Ferenc Kórháznak

Vágólapra másolva!
Gór Csaba, a budapesti 4-es számú választókerület elnöke, és a Fidesz-KDNP II. kerületi frakcióvezetője átadta a Szent Ferenc Kórháznak azt a 300 ezer forintos adományt, amit egy jótékonysági licitáláson gyűjtöttek össze. 
Vágólapra másolva!

300 000 forint adományt adtunk át a Budapesti Szent Ferenc Kórháznak – írta legújabb bejegyzésében Gór Csaba, a budapesti 4-es körzet fideszes elnöke.

Forrás: Gór Csaba/Facebook

Közölte, hogy decemberi online jótékonysági árverésük célja az volt, hogy egy közösségi rekreációs szoba létrehozásához járuljanak hozzá az intézmény 120 munkatársa számára.

Mint arról korábban beszámoltunk, 300 ezer forinton állt meg annak a licitálásnak az összege, amelyet Gór Csaba, Budapest 4-es számú egyéni választókerületének fideszes elnöke indított a II. kerületben lévő Szent Ferenc Kórház javára. A Fidesz II. kerületi frakcióvezetője közölte, az online aukcióból befolyt összeget teljes egészében az intézmény kapja meg. A cél egy közösségi rekreációs szoba létrehozása az intézmény 120 munkatársa számára – tette hozzá.