Prostituáltakat vittek fel a lakásba, majd miután egyikük rosszul lett, elmenekültek a baloldali politikusok

Lackner Csaba, Kránitz Krisztián, Gajda Péter
Lackner Csaba (b); Kránitz Krisztián (k); valamint Gajda Péter
Vágólapra másolva!
Lackner Csaba volt MSZP-s képviselő arról beszélt a Magyar Nemzet által vasárnap nyilvánosságra hozott újabb hangfelvételen, hogy egy buli alkalmával prostituáltakat vittek fel lakásra, majd miután egyikük rosszul lett, inkább elmenekültek a helyszínről. 
Vágólapra másolva!

"Te az Erdős Lacit ismered? A kamerás gyerek, aki letépkedte az LMP-s plakátokat. Tegnap fejek hulltak" - kezdett bele a történetébe Lackner Csaba. Erdős László nem más, mint Gajda Péter kispesti polgármester és az MSZP korábbi sajtófotósa. A baloldali politikus azzal került be a hírekbe, hogy tavalyelőtt májusban megrongálta az LMP plakátjait. Ez azért lényeges, mert Lackner többek között róla is mesélt beszélgetőtársainak.

Plakátokat tépkedett

A baloldali képviselő elmesélte, Erdős abból élt, hogy az önkormányzatnak fotózott, ám utalt arra is, hogy a fizetés mellett más haszna is származhatott a munkájából. "Az önkormányzattól kapott önkormányzati lakást" - mondta Lackner, aki ezután Erdős állítólagos botrányairól mesélt, amelyek egy magánéleti törés miatt pattantak ki. "Annyira részeg lett ez a gyerek, hogy rajtakapták egy k*rvával valahol benn a belvárosban rendőrök, és volt belőle egy ügye" - mondta. "Majd utána hazavitt magához k*rvákat, ahol egy k*rva rosszul lett, elájult, abból lett egy ügye. Majd utána részegen elkapták a rendőrök, elvették a jogosítványát. Ennyire épült le a gyerek. Majd utána ugyanúgy próbálta magát visszaintegrálni a dolgokba, de szeret piázni, és azt hitte, hogy tuti a pozíciója" - folytatta a politikus.

Szavaiból kiderült, hogy Gajda Péter nem sokkal ezután megszabadult tőle, de szerinte nem az állítólagos botrányai miatt, hanem azért, mert politikailag kellemetlenné vált számára a plakáttépkedés. Erdős László egyébként az MSZP, a DK és a Márki-Zay-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom polgármesterjelöltjeként indult Hajdúböszörményben a legutóbbi önkormányzati választáson.

Közösen fociztak, közösen buliztak Forrás: Facebook

Szállították az örömlányokat

A hangfelvételeken Lackner nemcsak Erdős László vélt vagy valós botrányairól, hanem bulizási szokásairól is mesélt. "Amikor az egyik nő rosszul lett nála (Erdősnél – a szerk.), és kiderült, hogy cukros, meg valami betegsége van, akkor én is ott voltam a Somogyi Lacival, csak mi kiszaladtunk a kecóból" - elevenítette fel a korábbi partit Lackner, aki szerint mielőtt eljöttek a lakásból, az egyik nő még Somogyi kedvére tett. Mint ismert, Somogyi László üzletember az egyik központi szereplője a kispesti korrupciógyanús ügyeknek, ő Somogyi Lászlóné önkormányzati képviselő volt férje.

Lackner a hangfelvételen arról beszélt, hogy az egyik nő később még egyszer rosszul lett, ki kellett hívni a mentőket, akik viszont kihívták a rendőröket. Az egyik beszélgető fél felvetette, hogy dzsinát adtak a nőnek, ám erre Lackner annyit válaszolt: "Nem tudom, mi volt a nőben."

Ekkor az egyik beszélgető fél megkérdezte, hogy valóban prostituált volt-e a két nő. "Nem, igazából két csaj volt, akiket az Árpád sörkertben ismertünk meg, de mire följöttek az Erdős Lacihoz, addigra mondták, hogy ők pénzt szeretnének, de mi mondtuk, hogy ne vicceljetek, mi ezért nem fogunk pénzt fizetni, ti most itt maradtok, Laci berakja a zenét, és majd elbulizgatunk. De utána nem akartak elmenni" - emlékezett vissza Lackner.

A hangfelvételt itt tudja meghallgatni.

Erdős László tagadta Lackner állításait

A baloldali politikus nem ismerte el, hogy önkormányzati lakásban lakott. Állítása szerint 2019. január 19-én költözött Budapestre, és mindig piaci alapon bérelt ingatlant. Éppen ezért a Magyar Nemzet kérdéssel és közérdekű adatigényléssel fordult Gajda Péterhez és a XIX. kerületi önkormányzathoz, hogy megtudja: biztosítottak-e lakást a polgármester közvetlen munkatársának 2010 és 2021 között.

A lap megkérdezte azt is Erdőstől, hogy indult-e ellene hatósági eljárás amiatt, hogy prostituáltak szolgáltatásait vette igénybe nyilvános helyen, amint azt Lackner a felvételeken említi, ám a férfi szerint nem volt ilyen ügye, még csak hasonló sem

Egyedül annyit ismert el, hogy egyszer volt egy ittas vezetéses ügye, amely miatt hat hónapos eltiltásban részesült.