Gyurcsány polgármestere, László Imre kiárusítja az újbudai ingatlanokat

Vágólapra másolva!
Újbuda baloldali vezetése 1,6 milliárd forintért akar ingatlanokat eladni - derül ki a kerület költségvetéséből. A Fidesz szerint a haverokra megy majd a pénz. Mint ismert, a baloldali vezetésű főváros is nagy ingatlankiárusításba kezdett. 
Vágólapra másolva!

"Tudta-e Ön, hogy Újbuda baloldali vezetésű önkormányzata több mint 200 000 négyzetméternyi ingatlant akar eladni?" - tette fel a kérdést a kerületi Fidesz mai Facebook-bejegyzésében.

A nagyobbik kormánypárt ezzel arra utalt, hogy a városrész elfogadott, idei évre vonatkozó költségvetése szerint az önkormányzat 1,6 milliárd forint értékben tervez ingatlanokat eladni.

- kommentálták a posztban, hozzátéve, hogy "előkerült a régi, jól bevált recept, ahogy Molnár Gyula és Lakos Imre csinálta." A Fidesz újbudai csoportja úgy látja, hogy a pénz a haverokra fog majd menni.

A főváros szintén nagyszabású ingatlanértékesítésbe kezdett, a baloldali városvezetés megközelítőleg 8,2 milliárd forint bevételt vár hetvenkét ingatlan értékesítéséből.

A fővárosi önkormányzat által legmagasabb áron meghirdetett ingatlanegyüttest már el is adták. A XXIII. kerületi Szentlőrinci úton található kilenc darab telekre nettó hatszázmillió forintos vételáron találtak nyertes pályázót, de a II., III., XI. és XVIII. kerületekben is értékesítettek ingatlanokat, nettó 1,1 milliárd forintért.