Kiszelly: Brüsszel a gyermekvédelemben is elvenné nemzetállamoktól a hatáskört

International Pride Day Celebrations In Colombia Bogota LGTB all lives matter bisexual pride bogota mayor claudia lopez cultural arts culture drag drag men drag race drag women feminicides feminist boom gay gay culture gay flag gay rights international pr
Anti-pride capitalization movements perform a performance with their bodies and dances during the international pride day celebrations and protests in Bogota, Colombia, on July 4, 2021. (Photo by Sebastian Barros/NurPhoto) (Photo by Sebastian Barros / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogy a migrációnál, úgy a gyermekvédelem terén is el akarja venni a nemzetállamoktól a hatáskört Brüsszel, és saját maga akar dönteni - jelentette ki Kiszelly Zoltán, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.
Vágólapra másolva!

A szakértő hozzátette, Brüsszel azért támadja Magyarországot, Csehországot és Lengyelországot, mert ezek az országok nem tagjai az "euróadósság-zónának", ezért Brüsszel nem tudja a "gazdaságon keresztül fogni" ezeket a tagállamokat. "Ezzel szemben Franciaország, Spanyolország, Görögország és Olaszország az Európai Központi Bank lélegeztetőgépen van, a bank átutalásaival tudja megszorítások nélkül víz felett tartani gazdaságát" - jegyezte meg.

Az igazgató szerint az LMBTQ-ideológia egy nagyon veszélyes, globalista ideológia. Az Európai Unió is ennek a globális világrendnek az egyik eleme, ezért

A politikai elemző szerint az LMBTQ egy veszélyes, globalista ideológia Forrás: NurPhoto via AFP/Sebastian Barros/NurPhoto/Sebastian Barros

Azt mondta, a baloldal álproblémákról beszél, de fontos emlékezni arra, hogy

Joe Biden amerikai elnök egyik első intézkedése volt, hogy az elődje, Donald Trump által kihirdetett tilalmat megszüntette és újra engedélyezte a gyermekeken elvégezhető nemváltoztató műtéteket.

"Ha a baloldal hatalomra kerül, feltehetően nem tud majd ellenállni a globalista nyomásnak, és rögtön beengedi az LMBTQ-ideológiát az óvodákba, iskolákba, ezért fontos a népszavazás, amellyel megálljt parancsolhat a magyarság" - jelentette ki Kiszelly Zoltán. Hozzátette: a népszavazás üzenet lenne nemcsak Brüsszelnek, hanem a magyar ellenzéknek is, hogy a magyar társadalom többsége nem támogatja az LMBTQ-ideológiát.