Ebben a luxusházban élt, és ezzel a luxusautóval járt a szolnoki férfi, aki Németországban és Svájcban kényszerített prostitúcióra lányokat – videó

Vágólapra másolva!
A vád szerint egy 36 éves férfi megtévesztéssel és erőszakkal vett rá lányokat prostitúcióra Németországban és Svájcban. A lányok bevételének jelentős részét elvette. ha valaki nem akart dolgozni, brutálisan megverte. Az egyik lányt meg is erőszakolta.
Vágólapra másolva!

A 36 éves férfi annak ellenére, hogy együtt élt egy nővel, 2015 és 2017 között többnyire álnéven, rendszeresen adott fel hirdetéseket internetes társkereső oldalakon.

Az ismerkedés célja az volt, hogy rávegye a lányokat arra, hogy Németországban és Svájcban prostituáltként dolgozzanak neki.

Általában rövid idő alatt sikerült rábeszélni őket, hogy költözzenek hozzá, a Budapesten bérelt szállodai szobájába. Ezután arra hivatkozott, hogy a vállalkozása

közös autót és házat tudjanak venni.

Az ügynek 4 sértettje van. A férfi közülük három nőt rendszeresen vert. A vád szerint

az egyik nőt meg is erőszakolta.

Egy másik nőt arra kényszerített, hogy az általa külföldre küldött többi nőt kint fogadja, és betanítsa.

A pénz jelentős részét, amelyet a nők a kuncsaftoktól kaptak, elvette, és abból luxus körülmények között élt.

Forrás: Police.hu

A férfi élettársa két év alatt 21 millió forintot vett fel egy pénzügyi szolgáltatáson keresztül. A pénzt az egyik kényszer hatása alatt álló nő, minden esetben neki címezve küldte. Az élettárs tudta, hogy a pénz prostitúcióból származik. Őt pénzmosással, míg a férfit emberkereskedelemmel, szexuális erőszakkal, súlyos testi sértéssel és más bűncselekményekkel vádolják. Előbbi börtönbe, utóbbi fegyházba kerülhet.

Az ügyészség több ingatlant, autót és pénzt foglalt le.