Felháborodtak a magyar szülők az egyre erőszakosabb iskolai LMBTQ-propaganda miatt

Happy,Drag,Queen,Celebrating,Gay,Pride,Holding,Rainbow,Flag,- makeup,happy,dressing,transsexual,fluid,drag,day,transgender,tra
Happy drag queen celebrating gay pride holding rainbow flag - LGBTQ social community concept
Vágólapra másolva!
Szexuális orientációjú kérdőív, meghívott transzvesztita előadó, LMBTQ-mesekönyv és -foglalkozás – a négy aggasztó jelenség híre négy különböző magyarországi iskolából, köztük egy általános iskolából érkezett. Úgy tűnik, előzetesen egyikről sem értesítették a szülőket, akik fel vannak háborodva a gyermekeikre erőszakosan rátelepedő LMBTQ-propagandára. Legutóbb egy XIII. kerületi általános iskolában próbálták ráerőszakolni a csupán negyedikes gyermekekre az LMBTQ-propagandát. A téma kapcsán több, a gyermekét féltő, a propagandát elítélő szülő is nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

Az LMBTQ-aktivisták és kiadványok már a magyar iskolákban is felbukkantak, a szülők nem kis bosszúságára. Sok helyen és sokféleképpen próbálkoznak, méghozzá a szülők megkérdezése, beleegyezése nélkül. Sőt,

mintha kifejezetten ügyelnének arra, hogy az iskolások szülei előre ne tudjanak arról, kik és miképp próbálják gyermekeiket „szexuálisan érzékenyíteni".

LMBTQ-mesekönyvből olvasott a negyedikeseknek egy tanító

A Ripost információi szerint az egyik XIII. kerületi alapítványi általános iskolában egy helyettesítő tanító bevitte a negyedikes kisdiákoknak a Soros György támogatását élvező Labrisz Leszbikus Egyesület kiadványát, a Meseország mindenkié című LMBTQ-érzékenyítő mesekönyvet, hadd ismerkedjenek a tanulók a mássággal. A lap információi alapján mindez az adott pedagógus magánakciója volt, erről előzetesen sem a szülők, sem az iskola vezetése nem tudott.

Forrás: Ripost

„Véletlenül derült ki nálunk ez az egész. A lányom egy újságban rámutatott a Meseország mindenkié című mesekönyv borítóképére és azt mondta: »én ezt a mesét ismerem, apu, a szőke hajú tanító néni hozta be nekünk, nézegettük, olvasgattuk«. Teljesen kiakadtam! Ha nem a nyári szünetben derül ez ki, akkor bementem volna az iskolába, de már szünet volt, az eset a tanév utolsó napjaiban történhetett. Az háborít fel leginkább, hogy mindez a tudtunk, megkérdezésünk nélkül történt. Ráadásul a könyv tartalmához semmiféle magyarázatot nem fűzött a helyettesítő tanító, így teljesen magukra voltak hagyva a gyerekek az új információkkal” – mondta el a Ripostnak az édesapa.

Nevét és arcát azért nem adja a nyilatkozatához, mert nem akar botrányt az iskolában,

félti a lányát.

„Még szerencse, hogy már korábban beszéltem a lányommal a témáról a saját értelmi és érzelmi szintjén, így nem efféle LMBTQ-propagandaanyagok alapján szerez róla tudomást, de ez akkor is nagyon kellemetlen" – tette hozzá.

Tárt ajtó várta a Soros-féle érzékenyítőket

A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum kétnapos érzékenyítő programot szervezett, ahol

több, Soros György által támogatott LMBTQ-szervezet is előadásokat tarthatott.

Forrás: Ripost

Erről – szigorúan utólag – lehetett olvasni az intézmény Facebook-oldalán, ahol többek közt a következőket írják: „(...) Hosszú évek óta pedagógiai programunk része a testi és lelki egészségre nevelés, valamint az érzékenyítés. Az idei tanévben is két teljes napot szenteltünk arra, hogy a többség közelebb kerülhessen a kisebbséghez, valamint egészségünket, biztonságunkat helyezzük előtérbe. Felkészült, tapasztalt civil szervezetek tartottak nálunk előadásokat, workshopokat. Köszönjük az alábbi egyesületek, civil szervezetek, alapítványok munkáját: (...) Labrisz Leszbikus Egyesület, Szimpozion Egyesület, Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen, Patent Egyesület, Iskolai Élő Könyvtár (...), SzexEd – önkéntes szervezet".

Több fenti, az LMBTQ-propagandában részt vevő szervezetről kiderült: Soros György támogatását élvezik.

A bejegyzéshez írt hozzászólások jól érzékeltetik, mit gondolnak a szülők a fentiekről:
B. Beatrix:

I. Éva:

A Ripost több olyan szülővel is beszélt, akinek a gyerekét az ő megkérdezése nélkül LMBTQ-propagandával bombázták az iskolában. Bár kivétel nélkül felháborítónak tartják az őket megkerülő érzékenyítést, névvel és arccal egyikük sem vállalta a megszólalást. Ugyanakkor mindannyian hangsúlyozták:

nem magukat féltik az esetleges agresszív szivárványos propagandisták támadásától, sokkal inkább attól tartanak, rajtuk keresztül az iskolába járó gyermekük kerülne célkeresztbe, őket érhetné hátrányos megkülönböztetés.

Ezt pedig – érthető módon – nem akarják.

13 éveseknek adott elő a transzvesztita Budaörsön

Ahogy arról az Origo is beszámolt, a téma kapcsán nyilatkozott a Magyar Nemzetnek Törökbálint fideszes alpolgármestere, Géczy Krisztián.

Géczy Krisztián Forrás: Ripost

Ő a következőket mondta: „A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum által megszervezett érzékenyítőprogramokat nem osztályokra lebontva, hanem előadásjelleggel tartották meg, amelyeken tudomásom szerint kötelező volt a részvétel".

Géczy Krisztián – akinek egyik gyermeke az Illyésbe jár – közölte:

Mivel a gimnáziumnak hatosztályos tagozata is van,

az előadásokat nemcsak a nagyobbak, hanem a 13 éves gyerekek is hallhatták.

Egy magyar édesanya markáns véleménye: hazugság az egész LMBTQ-propaganda!

Istenes Éva többgyermekes édesanya azt mondta a Ripostnak:

Egy transzvesztita előadó. A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

„Valójában egy óriási hazugság ez az LMBTQ-dolog. Egy olyan őrület, amit csak a propagandisták fújnak fel. A gyermeknevelés alapja, hogy minden emberrel tisztelettel bánunk, legyen az szegény, beteg vagy éppen homoszexuális, leszbikus. Ráadásul utóbbiak a társadalomnak olyan kis százalékát teszik ki, hogy ha az LMBTQ-szervezetek nem nyomulnának ilyen nagyon és agresszívan, nem is foglalkoznának velük különösebben az emberek. Arról nem beszélve, mennyire aljas dolog elhitetni az adott kisebbséggel, hogy őket és az ő érdekeiket védik, miközben valójában ártanak nekik, mert felesleges feszültséget gerjesztenek velük szemben a társadalomban” – vélekedik az édesanya.

Mint mondta,