Hatalmas erővel dübörög az LMBTQ-propaganda a baloldali vezetésű Újbudán

Ez a plakát verte ki a biztosítékot Junghausz Rajmundnál
Vágólapra másolva!
A baloldali vezetésű Újbudán az elmúlt években turbó fokozatra kapcsolt az LMBTQ-propaganda, aminek a legújabb fejezete egy nyilvános plakátkiállítás, ahol nyílt provokáció zajlik - minderről Junghausz Rajmund fideszes képviselő beszélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Véglegesen az verte ki nálam a biztosítékot, hogy egy újbudai nyilvános kiállításon egy olyan plakáttal szembesültem, ahol úgy volt ábrázolva a világ, hogy jók csak a szivárványos emberek lehetnek, és csak akkor vagy jó ember, ha úgy viselkedsz mint ők, míg a másikon voltak a többiek, akik természetesen szürkével és trágár dolgokat kiabálva voltak ábrázolva - minderről Junghausz Rajmund, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője beszélt az Origónak annak kapcsán, hogy a baloldali vezetésű önkormányzatban egyre inkább teret hódít az LMBTQ-propaganda. A képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy

az ominózus plakátkiállításon több olyan „mű" is látható, amely nem a társadalmi problémák iránti érzékenyítéssel foglalkozik, hanem szándékosan provokál.

Ez a plakát verte ki a biztosítékot Junghausz Rajmundnál Forrás: Junghausz Rajmund/Facebook

Zavaros pénzügyi háttér

A fő problémát abban látja, hogy a kiállítás az ominózus nyilvános területet csupán egy forintért bérli az önkormányzattól, ráadásul az elmúlt években az érintett alapítvány több millió forintot kapott attól a kerületvezetéstől, amely állandóan pénzhiányra hivatkozva. Az egész pénzügyi folyamatot ki kell vizsgálni - tette hozzá. Junghausz szerint az egyre erőteljesebb kerületi LMBTQ-propaganda mögött Barabás Richárd, kultúráért felelős alpolgármester áll. Az ő nevéhez köthető, hogy testületi döntés nélkül kitette az önkormányzat épülete elé a szivárványos zászlót. Korábban egyébként a székely zászló felhúzása esetén kikérték a testület véleményét – hívta fel a figyelmet a képviselő.

Junghausz szerint az egyre erőteljesebb LMBTQ-propaganda már a baloldali kerületvezetésen belül is ellentéteket okoz. Ennek a legjobb példája, hogy László Imre polgármester nem volt hajlandó átadni az ominózus kiállítás különdíját a nyertesnek. A egész kiállítással és az őt ért nagyon erőteljes közösségi médiás támadások miatt Junghausz jogászokkal fog egyeztetni, hogy milyen lépésekkel lehet megakadályozni azt, hogy a 18 éven aluliaknak ne kelljen olyan szexuális tartalmat látni, ami káros lehet az ő fejlődésükre nézve.

Közpénzből tolják Karácsonyék a propagandát

Mint arról korábban beszámoltunk, nem hagyta homoszexuális érzékenyítő propaganda nélkül a fővárosiakat Karácsony Gergely. A főpolgármester egy közpénzből fenntartott podcastcsatornát és az Énbudapestem.hu weboldalt is felhasználta az LMBTQ-propaganda terjesztésére és a gyermekvédelmi törvény elleni hangulatkeltésre. A Budapest Brand fővárosi imázscég a balliberális mainstream-világot tökéletesen kiszolgálja.

A fővárosi cég egy olyan podcastadást is gyártott, amely az Országgyűlés által megszavazott gyermekvédelmi törvény ellen hangolja a hallgatókat. Bizonygatni próbálják például, hogy miért szükséges melegszervezeteknek az iskolákban a homoszexualitásról felvilágosítást tartani. Mindehhez az első homoszexuális mesekönyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület genderkutatójának és egy transzvesztita előadóművésznek a „szakértelmét" használják fel.