Az új magyar kriptovaluta társkeresővel garantálja a növekedést

Vágólapra másolva!
Szokatlan koncepció áll a legújabb magyar kriptovaluta mögött, ami nem pusztán online fizetőeszköz: a célja egy olyan online közösségi háló kiépítése, ahol a tagok a döntéshozók, és egy nagyvállalatnak sem áll jogában cenzúrázni a közzétett tartalmakat.
Vágólapra másolva!
Forrás: https://millionstarter.com/hu/

Már lehet vásárolni abból az új magyar kriptovalutából, amelyet a mögötte álló koncepció tesz különlegessé – mondja Bándli Renátó, a Millionstarter alapítója. A tokenhez ugyanis egy innovatív közösségi felület is kapcsolódik majd: ezt a Facebookkal és társaival ellentétben a felhasználók üzemeltetik, nem cenzúrázható, és a teljesen szabad véleménynyilvánítást fogja képviselni.

Az új valutához a magyarok juthatnak hozzá elsőként, ráadásul a legjobb áron – megéri gyorsan vásárolni belőle, mivel a privát értékesítés legfeljebb november 18-ig tart. A fizetőeszköz gyorsan fogy, és egyre több a külföldi érdeklődő is.

– mondja Bándli, aki abban bízik, az új közösségi háló használata külföldön is elterjedtté válhat.

Egy közösség, amit az átlagemberek irányítanak

– hangsúlyozza az alapító.

Ám a közösségi háló mellett a Social Q koncepcióját a Date és a Meet funkció teszi teljesen egyedülállóvá. A Date funkció az app társkereső felülete, ami a tervek szerint a Tinder és hasonló ismert alkalmazások alternatíváját nyújtaná.

Az egyedileg erre a célra fejlesztett mesterséges intelligencia rendszerünk nem ad majd teret a kamu felhasználóknak, akik más képével próbálnak ismerkedni” – ígéri Bándli.

A Meet funkció pedig segítene a felhasználóknak hasonlógondolkodású és érdeklődésű személyekkel kapcsolódni, akár új üzleti és munkalehetőségek kialakításában.

Az app egyéb figyelemre méltó szolgáltatásokat is nyújt: Phantom chat, Kripto pénztárca, exchange funkció, web3 böngésző és telefonbiztosítás is helyet kap majd benne.

Forrás: https://millionstarter.com/hu/

És hogy mi garantálja a kriptovaluta értékét? A közösségi oldalon és a társkeresőben a tokennel lehet majd hirdetést vásárolni a cégeknek és a magánszemélyeknek is. Ezek a felületek tehát tovább növelik majd az MST token értékét, ahogy a reklámbevételek és a társkereső fizetős funkciói is.

Maga a közösségi felület azonban mindenki számára ingyenesen használható – mondja Bándli, hozzátéve: a tokenhez éves visszavásárlási program is tartozik majd. Akik tartják, idővel bónuszokban részesülnek. A valuta ráadásul az alkalmazásban ingyenesen küldhető, díjat csak akkor számolnak fel, ha a felhasználók más pénznemre váltják be azt.

A sikerhez minden adott, hiszen az új kriptopénz híre Magyarország mellett külföldön is terjed. Maga az app januárban válik iPhone-ra és Androidra is letölthetővé, de weboldalon is megjelenik majd. Bándli éppen ezért figyelmeztet: aki nem szeretne lemaradni, annak ajánlott még most, a hetekben bevásároli a tokenből.

*Frissítés: A Millionstarter token nagyon rövid időn belül már közel 300 holderrel büszkélkedhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!