Simicskó István: Lelkileg is meg kell élni az ünnepet

SIMICSKÓ István
Budapest, 2021. november 8. Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
"Az adventi hangulat mellett szükségünk van arra, hogy lelkileg is megéljük, átéljük a karácsony misztériumát" - hangsúlyozta videóüzenetében advent első vasárnapján Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője, aki mindenkinek áldott adventot kívánt.
Vágólapra másolva!

Simicskó István az MTI-hez eljuttatott videóban kiemelte: az adventi időszak kezdetén "szívünk hálával telik meg - kicsit magunk mögött hagyva az egész esztendő zajos mindennapjait -, tekintetünket talán jobban az égiek és embertársaink felé tudjuk emelni mint az év többi részében".

- fogalmazott.

"Mi adhatna nekünk nagyobb reményt és vígaszt, mint annak az ígérete és megtapasztalása, hogy az Isten velünk van és elküldi egyetlen fiát, aki megváltja mindannyiunk életét?" - tette fel a kérdést a kereszténydemokrata politikus, aki mindenkinek meghitt ráeszmélést kívánt arra, hogy "milyen csodálatos dolog Isten, valamint családunk által körülölelt szeretetben élni és az Isten országát közösen építeni".