Hollik István: Az oltásellenes baloldalnak még az emberi élet sem számít

HOLLIK István; NACSA Lőrinc
Budapest, 2020. június 12. Hollik István, a KDNP-s képviselő felszólal a Magyarország 2021. évi központi költségvetéséről szóló javaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. június 12-én. Mögötte frakciótársa, Nacsa Lőrinc. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint a baloldal a keleti vakcinák elutasításával félmillió ember életét kockáztatta volna csak azért, hogy lassítsa az oltási folyamatot, ezzel ártson a kormánynak, és politikai tőkét kovácsoljon magának.
Vágólapra másolva!

"Magyarország közelít a másfél millió beadott vakcinához, ezzel átoltottságban, lakosságarányosan továbbra is a második az Európai Unióban" - hívta fel a figyelmet közösségi oldalára feltöltött videójában Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Egyúttal rámutatott arra, hogy a már beadott vakcinák harmada, azaz csaknem félmillió keletről érkezett. Magyarán, félmillió ember van már azért biztonságban a koronavírussal szemben, mert ezeket az oltásokat kapta meg.

-tette hozzá.

"Nincs ezen mit szépíteni: az oltásellenes baloldal félmillió ember életét kockáztatta volna csak azért, hogy lassítsa az oltási folyamatot, ezzel ártson a kormánynak, és politikai tőkét kovácsoljon magának. Nekik még az emberi élet sem számít. Szégyelljék magukat!" - fogalmazott.