Négymillió forintot veszített el az utcán egy férfi Békéscsabán

Vágólapra másolva!
Négymillió forintot hagyott el egy férfi Békéscsabán. Óriási szerencséje volt, ugyanis egy idős, becsületes ember találta meg, aki leadta a teljes összeget a rendőrségen, így az visszakerülhet a jogos tulajdonosához.
Vágólapra másolva!

Elhagyott négymillió forintot egy férfi csütörtökön, aki lakást akart venni, ezért volt nála ennyi pénz. Az eladót várta egy megbeszélt helyen, de telefonon útbaigazítást kellett adnia valakinek. A férfi telefonált, közben ajtót is nyitott, és ekkor elejtette a vételár egy részét.

Ez akkor derült ki, amikor az eladónak átadta a pénzkötegeket. Az eladó megszámolta és azonnal jelezte, hogy nem a kialkudott összeget kapta.

A férfi egész hétvégén kereste a pénzét, gondolkodott rajta, hogyan veszíthette el a négymillió forint, amit közben egy idős ember megtalált és leadott a rendőrségen.

Mivel volt mellette olyan papír, amelyből kiderült, hogy melyik bankban vették fel a nagy összeget, a rendőrök információt kértek a banktól.

A férfi, aki elveszítette a pénzt, ma reggel ment be a rendőrkapitányságra. Először a pénzről nem szólt semmit, csak arról érdeklődött, abban az utcában, ahol az eladóval találkozott, van-e térfigyelő kamera?

A rendőrök visszakérdeztek, hogy miért érdekli ez? Végül kiderült, hogy azért, mert ő veszítette el a négymillió forintot, amit a rendőrök közben biztonságba helyeztek, leadták az önkormányzatnál, ahol a talált tárgyakat őrzik.