Megalázta és megverte ismerősét két férfi, mert tartozott nekik

Vágólapra másolva!
A két férfi azért alázta és vert meg az ismerősét, mert az tartozott nekik, amit kábítószerrel akart visszafizetni. Drog helyett azonban kénport adott nekik. A megalázást és a verést egy nő felvette a telefonjával.
Vágólapra másolva!

A két férfinak pénzel tartozott az egyik ismerősük, aki droggal akart fizetni,

de kénport adott.

A férfiak ekkor úgy döntöttek, hogy megleckéztetik.

Tavaly július 19-én, az esti órákban rávették az ismerősüket, hogy autóval menjen ki velük Komárom határába, egy földútra. Amikor odaértek, a két férfi kihúzta az ismerőst az autóból, és ütni kezdték, közben pedig 10 ezer forintot és egy telefont követeltek tőle.

A verést egy nő felvette a telefonjával, közben azt mondta az ismerősnek, hogy "könyörögj az életedért!", a férfiakat pedig bíztatta.

Forrás: Police.hu

A támadók ezek után egy gödörbe nyomták az ismerősüket, a szájába beletömték a tőle kapott kénport, majd megint megverték.

Azért, hogy megfélemlítsék, a gödör mellé odatettek egy zsákot, az egyik férfi pedig baseball ütővel kezében azzal fenyegette, hogy megöli.

Végül elvettek tőle 6 ezer forintot, egy fekete baseball sapkát és a telefonját, ami 70 ezer forintot ért.

Az ügyészség felfegyverkezve, csoportosan elkövetett önbíráskodás és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés miatt emelt vádat a két férfi és a nő ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket végrehajtandó börtönre.