Életveszélyt okozó testi sértés, személyi szabadság megsértése és kiskorú veszélyeztetése miatt első fokon tíz év börtönre ítélt a Szolnoki Törvényszék egy büntetett előéletű, törökszentmiklósi férfit. Mivel az ügyész, a vádlott és az ügyvédje is fellebbeztek, az ügy a Szegedi Ítélőtáblára került.

Egy férfi 2019. március 16-án az élettársával, közös unokájukkal és két ismerősével a börtönben ülő fiát látogatta meg. Egy olyan autóval mentek, amelyet az egyik ismerőse bérelt. 

A férfi az út alatt több sört megivott, és veszekedett az élettársával, aki ezt megunta, és ahogy visszaértek Törökszentmiklósra, és megálltak egy üzletnél, elmenekült. 

Amikor észrevette a férfi, hogy a nő eltűnt, agresszívvá vált, kiabálni kezdett. Megfenyegette az unokáját, hogy ha a nagyanyja nem kerül elő, levágja a gyerek fejét, majd a többieknek az mondta, hogy ők is "kapni fognak". Ezután felszólította őket, hogy mindannyian menjenek el hozzá. Mivel féltek tőle, megtették, amit kért.  A férfi bezárta az udvari kaput, és a bejárati ajtót, a kulcsokat a zsebébe tette.

A nappaliban a bárpulthoz lépett, és a fiókból elővett egy 27 centis kést, amit mindenki szeme láttára kirakott a pultra.

Ezalatt üvöltve megfenyegette az unokáját, hogy hívja fel a nagyanyját, 

és ha nem érkezik meg 5 percen belül az asszony, levágja az unokája fejét, és mindenkit ki fog nyírni. 

Mivel az asszony nem fogadta az unokája hívásait, a férfi egyre idegesebb lett, ismerősei hiába próbálták megnyugtatni. Végül úgy tűnt, hogy a férfi idővel mégis lehiggadt, és a nappali felé indult, de hirtelen meggondolta magát, Visszalépett, 

elvette a kést a pultról, és a neki háttal ülő ismerősét megszúrta a jobb oldalán. 

A kést ezután a mosogatóba dobta. Amikor meglátta, hogy a férfi vérzik, közölte vele, hogy menjen
orvoshoz. Elengedett mindenkit. Az áldozat életveszélyesen megsérült, az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét. Az ügyet szerdán tárgyalja másodfokon a Szegedi Ítélőtábla.