A BKK a közösségi oldalán tudatta a közlekedni kívánó utasokkal, hogy az időjárás miatt több járat nem közlekedik, de van, ahol a pótlóbusz sem jár.

A fővárosban az időjárás okozta károk miatt több helyen korlátozásra kell számítani:

  • A XII. kerületben lezárták az Eötvös utat a Művész út és az Agancs út között, mert kidőlt egy fa. A 21-es és a 21A autóbusz megosztva közlekedik a Normafa és a Fülemile út, illetve a Széll Kálmán tér és a Svábhegy között. Az autóbuszok egyik irányban sem érintik az Őzike köz és az Ordas út megállót.
  • A 60-as villamos (Fogaskerekű) nem közlekedik a felsővezeték és a pálya eljegesedése miatt. A Széll Kálmán tér és a Svábhegy között a 21-es és a 21A autóbusszal lehet utazni. A pótlóbusz nem jár a Svábhegy és a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút között fakidőlés miatt.
  • A XIX. kerületben a Kisfaludy utcát lezárták az Ady Endre úttól a József Attila utcáig, mert kidőlt egy fa. A 68-as, a 148-as és a 151-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Kisfaludy utca megállót.
  • A Várban lezárták az Országház utcát veszélytelenítés miatt. A 16-os és a 16A autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Kapisztrán tér megállót.