Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, illetve a rájuk kiszabott büntetés elkerülése miatt adtak ki elfogatóparancsot három férfi ellen. 

Az őrhalmi rendőrök február 15-én megtudták, hogy egy körözött férfi bujkál egy hugyagi családi házban. A helyszínre mentek, ahol igazoltatták a 19 éves férfit, aki ellen a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt elfogatóparancsot adott ki.

Ugyanezen a napon délután Rétságon fogtak el egy 50 éves, gödi férfit, akinek a Dunakeszi Rendőrkapitányság rendelte el a körözését, mert a szabálysértés miatt kiszabott börtönbüntetését nem töltötte le.

Forrás: Police.hu

A salgótarjáni rendőrök pedig tegnap reggel 9 óra 50 perckor ellenőriztek egy 38 éves férfit a somoskőújfalui határnál. Az igazoltatás során megállapították, hogy a jászberényi férfi ellen a Szolnoki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mivel a korábban büntetésként kiszabott közmunkát nem teljesítette. A rendőrök mindhárom férfit elfogták, kihallgatták. A 38 éves jászberényit egyenesen a Szolnoki Törvényszékre vitték - írja a Police.hu.