Bayer Zsoltot beoltották a kínai vakcinával - fotó

Vágólapra másolva!
Ma megkaptam a kínai vakcina első adagját - Bayer Zsolt ezzel a kommentárral töltött fel egy fotót a blogjára. A Magyar Nemzet publicistája elmondta, hogy bár az orosz vakcinát preferálta, de mivel arra várni kellett volna, így természetesen elfogadta a Sinopharmot is.
Vágólapra másolva!

A fényképen egyébként az látható, amint háziorvosa a kínai Sinopharm-vakcina első adagját adja be neki.

Bayer Zsolt a kínai vakcinát kapta Forrás: badog.blogstar.hu

A Magyar Nemzet megkeresésére a publicista elmondta, mivel még csak egy órája kapta meg az oltást, különösebb hatásról nem tud beszámolni. Szavaiból kiderült, hogy már az első napon regisztrált, és mivel krónikus beteg, sorra is került.

Arról is beszámolt a lapnak, hogy az orosz vakcinát preferálta, de mivel arra várni kellett volna, így természetesen a kínait is elfogadta. Bayer Zsolt egyébként nem osztja a Sinopharmmal kapcsolatos szkeptikus véleményeket, sőt, egyenesen felháborítónak tartja azokat. "Nincs komolyan vehető szakember és virológus, aki azt mondaná, ne oltassuk be magunkat a kínai vakcinával, és mivel ők a szakemberek, hadd hallgassak inkább rájuk, és ezt javasolom mindenkinek" - fogalmazott.

Egyúttal felháborítónak nevezte, ahogyan a baloldali sajtó és Molnár Róbert kübekházi polgármester viszonyul a kínai oltóanyaghoz.