Többek között egy 13 éves gyereket kényszerített lopásra a zámolyi férfi, ütötte-verte is

Vágólapra másolva!
Több embert is hónapokon keresztül zsákmányolt ki egy férfi. Ingyen dolgoztatta őket, de kötelező volt eljárniuk lopni is. Aki nem engedelmeskedett, azt azonnal megverte. De volt, hogy minden ok vagy előzmény nélkül ütött. A férfi legfiatalabb áldozata, amikor hozzákerült, mindössze 13 éves volt. Neki is rendszeresen kellett lopnia.
Vágólapra másolva!

A nyomozás adatai szerint a férfi a házába csalt több elesett embert, és megengedte nekik, hogy nála lakjanak. Egy kis idő után különböző munkák elvégzését követelte tőlük. Előfordult, hogy

fakivágás, kertrendezés, autóbontás, bevásárlás volt a feladatuk, azoknak pedig, akiknek volt jogosítványuk, rendszeresen kellett sofőrködni.

Pontosan azt kellett tenniük, amit ő mondott, csak oda mehettek, ahová ő engedte. Noha korábban ételt is ígért nekik, ezt sokszor nem tartotta be.

Volt, akit lopásra is kényszerített, aki ebbe nem ment bele, azt megverte. De sokszor minden előzmény nélkül is ütötte a nőket.

A legfiatalabb áldozatát 13 éves kora óta kötelezte kényszermunkára és lopásokra. Kettejük idővel meg tudott szökni.

A több hónapig tartó nyomozás alatt sikerült összegyűjteni azokat az információkat és bizonyítékokat, amelyek alapján kedden elfogták az otthonában a férfit, és előállították. Már kérték a letartóztatását.