Nem tart sokáig a kirándulóidő

Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése.
Vágólapra másolva!

Ma
Délelőtt még csak fátyolfelhők zavarják a napsütést, majd délután nyugat felől többfelé (nagyobb eséllyel DNy-on és ÉK-en) várható eső, záporeső. Délen zivatar is kitörhet. Estétől megerősödik az északnyugati szél. A hőmérséklet délután 16 fok körül alakul. Estétől hidegfronti hatás valószínű.

Vasárnap
Eleinte csökken, majd nyugat, délnyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet. Elszórtan zápor előfordulhat. 10 és 15 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők. A nyugatias szél élénk lesz.

Hétfő
Gyakran lesz erősen felhős az ég, a több napsütés nyugaton valószínű. Az északkeleti tájakon estétől eső, zápor is kialakulhat. 15 és 20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A nyugati szél élénk marad.

Kedd
A Tiszántúlon borongós marad az idő, míg az ország többi részén már sok napsütésre van kilátás. A Tiszántúl északi részén lehetnek záporok. Tovább melegszik az idő: 17-22°C várható délután.

Szerda
Csak kevés felhő zavarja a ragyogó napsütést, eső nem alakul ki. Igen kellemes tavaszi időnk lesz: a csúcsérték 21 fok körül várható.