Kitüntették a tanárt, aki elkapta a pedofil győri kukkolót

Vágólapra másolva!
Továbbra is rács mögött marad az a férfi, aki táborozó kislányokról készített felvételeket az öltözőnél, egy olyan kamerával, amit a sapkájába szerelt. Az öltözőfülkénél álldogáló gyanús alakot a táboroztató tanár buktatta le. Kovács Albertet a polgármester is kitüntette, amiért határozott fellépésével megállította a perverz kukkolót.
Vágólapra másolva!

Kovács Albertnek tavaly nyáron gyanús lett egy férfi a tábor alatt, aki feltűnően végig az ő csoportja közelében üldögélt. A későbbiekben többen azt mondták a férfiról, hogy gyakran látták a környéken.

A tanárnak feltűnt, hogy a férfi a fülke mögött álldogál, amikor a 9-10 éves lányok kettesével mentek be átöltözni.

A férfi ekkor

a sapkáját letette a földre, úgy, hogy félig a fülke alatt legyen.

Amikor Kovács Albert odalépett hozzá, egyből felkapta a földről a sapkát, és arra a kérdésre, hogy mit csinál, azt felelte a tanárnak, hogy csak arra vár, hogy kiürüljön az öltöző, hogy ő is bemehessen átöltözni. Erre a tanár azt kérdezte:

Ezután megkérte, hogy adja oda neki a sapkát, mire a férfi ellenkezni kezdett. Kovács Albert kikapta a kezéből, és

ekkor derült ki, hogy egy kis kamera van benne.

Azonnal rendőrt hívott, akik őrizetbe vették a kukkolót, majd le is tartóztatták.

- mondta a Blikknek Kovács Albert, majd azzal folytatta, hogy pontosan mikor jött rá, hogy valami nincs rendben a férfivel.

– mondta.

A 39 éves kukkoló férfi 2019 és 2020 nyara között készített hasonló módszerrel felvételeket.

A laptopján 164 gyermekpornográf felvételt találtak a rendőrök, ezekből 57-et ő maga készített,

100-at pedig máshonnan töltött le. A felvételeken általában 9-10 éves, de olyan is előfordult, hogy 5-6 éves kislányok szerepeltek. A lap azt írja, hogy azóta kiderült, hogy a férfi nem üzletelt a felvételekkel, azokat saját magának készítette, ezért a büntetési tétel felső határa 5 év lehet. Hamarosan vádat emelnek a 39 éves férfi ellen a bíróságon.