Megöltek egy férfit a Nagy-Kevély hegynél

Vágólapra másolva!
A két férfi és az ismerősük is rajongott a küzdősportokért és a szerepjátékokért, így ismerték meg egymást. Később együtt kezdtek el különböző fürdőkből lopni. Idővel összevesztek egymással, ezért a két férfi meggyilkolta a harmadikat. Az ügy tárgyalása a Budapest Környéki Törvényszéken folytatódik a jövő héten.
Vágólapra másolva!

Egy férfi 1990-ben költözött az anyjával Romániából Magyarországra. 2006 és 2009 között telefonos értékesítőként dolgozott, később azonban munkanélküli lett. Többféle küzdősportban kipróbálta magát, rendszeresen részt vett túlélőtáborokban és szerepjátékokban is. Így ismerkedett meg két férfival.

2008-tól kezdve elégedetlen lett az anyagi helyzetével, ezért

eldöntötte, hogy különböző fürdőkbe és szállodákba fog járni és öltözőszekrényekből fog lopni.

Nem egyedül tevékenykedett. Segített neki az élettársa és az egyik új ismerőse is.

Tavaly tavasszal, 2020 áprilisában összeveszett az ismerősével amiatt, mert azt árulónak nevezte. A két ismerős eldöntötte, hogy végez a férfival.

Megbeszélték, hogy vidékre utaznak, és valamilyen indokkal odacsalják a férfit is. Abban is megegyeztek, hogy a késharcban jártasabb fogja meggyilkolni.

Április 17-én elindultak a Nagy-Kevély hegyhez egy autóval. Megálltak, gyalog folytatják az útjukat.

Útközben az egyik férfi legalább háromszor megszúrta az áldozatot a felsőtestén, aki belehalt a sérüléseibe.

Az ügyből nyomozás lett, amely után mindkét férfi ellen vádat emeltek az ügyészek. Ma már bírósági tárgyalótermekbe jár a két férfi. A per a Budapest Környéki Törvényszéken a gyilkos meghallgatásával és az ügyészi perbeszéddel folytatódik a jövő héten.