Gyurcsányéknak bevallottan az a stratégiájuk, hogy minél több beteg és halott legyen, mert az majd politikai előny lehet 2022-ben, azért terjesztik a sunyi tévinformációikat is a vakcinákról, hogy eltántorítsák az embereket - írta legújabb bejegyzésében Kocsis Máté. 

Kiakadt a hazudós, nem kicsit, nagyon! Sosem szerette, ha szembesítik a bűneivel, pedig most bizony ez fog történni - írta Kocsis Máté legújabb Facebook-bejegyzésében. A Fidesz frakcióvezetője szerint  tegnapi posztja alapján az idegesíti Gyurcsány vezért, hogy telefonos kampányt indítottak az oltásellenességükről.

Igen, mindenkinek tudnia kell, miféle gazemberek azok, akiknek bevallottan az a stratégiájuk, hogy minél több beteg és halott legyen, mert az majd politikai előny lehet 2022-ben. Azért terjesztik a sunyi tévinformációikat is a vakcinákról, hogy eltántorítsák az embereket. Az sem izgatja különösebben őket, ha ez életekbe kerül.Mindez pedig Gyurcsány ötlete volt, szóval hiába akarja megúszni, nem fogja. Örülök, hogy zavarja a kampányunk, ezek szerint a közepébe talált. Sose higgyenek neki, mindenki oltassa be magát! Hajrá, Magyarország! - zárul a bejegyzés.