Kocsis Máté: Gyurcsányék célja, hogy minél több beteg és halott legyen

GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2021. április 7. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnök-frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 7-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Gyurcsányéknak bevallottan az a stratégiájuk, hogy minél több beteg és halott legyen, mert az majd politikai előny lehet 2022-ben, azért terjesztik a sunyi tévinformációikat is a vakcinákról, hogy eltántorítsák az embereket - írta legújabb bejegyzésében Kocsis Máté. 
Vágólapra másolva!

Kiakadt a hazudós, nem kicsit, nagyon! Sosem szerette, ha szembesítik a bűneivel, pedig most bizony ez fog történni - írta Kocsis Máté legújabb Facebook-bejegyzésében. A Fidesz frakcióvezetője szerint tegnapi posztja alapján az idegesíti Gyurcsány vezért, hogy telefonos kampányt indítottak az oltásellenességükről.

Mindez pedig Gyurcsány ötlete volt, szóval hiába akarja megúszni, nem fogja. Örülök, hogy zavarja a kampányunk, ezek szerint a közepébe talált. Sose higgyenek neki, mindenki oltassa be magát! Hajrá, Magyarország! - zárul a bejegyzés.