Fejjel előre esett egy gödörbe egy férfi novemberben Budapesten. Pár perccel később arra sétált egy fiatal, de ahelyett, hogy segített volna, lefotózta a szerencsétlenül járt férfit, majd elsétált.

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya - írja a Police.hu. A közlemény szerint tavaly novemberben egy férfi, eddig ismeretlen körülmények között, fejjel előre beleesett egy út menti gödörbe a XXII. kerületi Pék utca és Ady Endre utca kereszteződésénél. 

Percekkel később egy fiatal férfi sétált arra, bár észrevette a gödörben lévő embert, ahelyett, hogy segített volna neki, lefotózta a bajba jutottat és tovább sétált. A segítségre szoruló férfit másnap reggel holtan találták meg a gödörben.

Az esetet rögzítette egy kamera, amely alapján a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a fiatal, vékony, magas férfit, aki világos nadrágot és világos felsőt, valamint hosszú, sötét kabátot viselt, vagy bármilyen információval rendelkeznek az esetről.