Minden munkatársának felajánlja a Mol a Sinopharmot

Horizontal ILLUSTRATION CORONAVIRUS COVID-19 PANDEMIE EPIDEMIC VACCINE VACCINATION VACCINATION CAMPAIGN MEDICAL STAFF
A Serbian health worker prepares a dose of Russian Sputnik V vaccine in Belgrade Fair turned into a vaccination centre, on February 1, 2021. - Serbia continues a mass Covid-19 vaccination campaign and became the first European country to use Chinese-made Sinopharm vaccine, after receiving one million doses of the Sinopharm vaccine, on January 16, 2021. Beside the Chinese made jab, Serbian citizens can choose to receive either Sputnik V Gam-COVID-Vac or Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccine. (Photo by OLIVER BUNIC / AFP)
Vágólapra másolva!
Minden munkatársának, a töltőállomásokon dolgozóknak is felajánlja a Mol a Sinopharm-vakcinát - tudatta a vállalat hétfőn.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint a Mol már az oltások megindulásakor kezdeményezte, hogy részt vehessen a kiosztásukban, és

az országos oltási munkacsoport döntése alapján mostantól minden munkatársuknak fel tudnak ajánlani Sinopharm-vakcinát.

A kritikus infrastruktúrát üzemeltetők mellett tehát már "minden fizikai és szellemi munkavállalónk előtt nyitva áll a lehetőség az oltóanyag önkéntes felvételére. Az oltás lebonyolításában, beleértve mindkét dózis beadását, a Mol foglalkoztatás-egészségügyi partnerei nyújtanak segítséget" - írták.

Minden munkatársának felajánlja a Mol a Sinopharm-vakcinát (a kép illusztráció) Forrás: AFP/Oliver Bunic

A munkatársak az oltásra egy regisztrációs felületen keresztül tudnak jelentkezni április 28-áig

- tették hozzá. Jelezték azt is, a töltőállomás-hálózatban dolgozók esetében, illetve azoknál a Mol-leányvállalatoknál, ahol nem elérhető az elektronikus felület, ott is segítenek a jelentkezésben.
Felhívták a figyelmet, hogy az oltási munkacsoport csak az oltásra jelentkezők nevének leadása után bocsájtja rendelkezésre a vakcinát, ezért azt kérték munkavállalóiktól, hogy tartsák be a határidőt.

Így tudjuk legjobban megvédeni szeretteinket, családunkat, kollégáinkat és saját magunkat" - írták munkatársaiknak.