Kirepült az autóból és meghalt a 14 éves fiú, barátai otthagyták - videó

Vágólapra másolva!
Tragikus véget ért egy születésnapi ünneplés péntek este Szabadegyházán. Egy tizenéves fiatal ellopta szülei autóját, majd a barátaival száguldozni kezdett, és végül egy oszlopnak csapódott. A balesetben egy 14 éves fiú meghalt.
Vágólapra másolva!

Jocó pénteken egy születésnapi buliba volt hivatalos, a szülei úgy tudták, hogy a fiú egy barátjánál alszik - írja a Bors. A fiú egyik barátja, Csaba, miután hazament vacsorázni, ellopta a szülei autóját. Az akkor már ittas fiatal mellé hárman ültek be, majd a fiú nagy sebességgel száguldozni kezdett, míg végül nekicsapódott egy oszlopnak és többször megpördült.

A 14 éves Jocó az anyasülés mögötti széken ült,

az ütközéskor a mellette lévő ajtó kinyílt, a fiú pedig kirepült a járműből.

A sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen meghalt.

Csaba ezután pánikba esett, és a roncsolt, de még üzemképes autóval hazament, értesítette a rendőrséget, majd biciklivel visszament a helyszínre.

Szabadlábon védekezhet

– mondta a halott fiú édesanyja.

Jocó hatodik osztályba járt, az iskola mellett pedig tagja volt a helyi futballcsapatnak. A testvérével együtt játszott, sokak szerint fényes jövőre számíthatott volna.

"Szerettem volna megnézni a kisfiamat, de a rendőrök nem engedték meg. Azt mondták, őrizzem meg úgy az emlékemben, ahogy utoljára, élve láttam" – mondta a Borsnak a fiú édesapja, József. A férfi szerint

Csaba még nem kért tőle bocsánatot

a történtek miatt.

A Bors megkereste a balesetet okozó fiút is, aki szabadlábon védekezhet. A család azt mondta a lapnak, hogy azt nem tagadják, hogy a fiú felelőtlenül viselkedett, de azt visszautasították, hogy egyesek Csabát gyilkosnak kiáltották ki.