Kálmán Olga megsértődött, mert tüntettek Gyurcsányné budai piaclátogatása ellen

Vágólapra másolva!
Tüntetők jelentek meg Gyurcsányné és Kálmán Olga szombat reggeli budai fórumán. A megjelentek hangosan tiltakoztak a szocialista múlt visszatérése ellen. Az elmúlt időszakban több alkalommal is demonstráltak a Demokratikus Koalíció (DK) kampányrendezvényein.
Vágólapra másolva!

A napokban országjárásra indult Gyurcsányné, aminek legújabb állomása a házától oly távoli Buda volt. A Demokratikus Koalíció (DK) Facebook-oldalán közzétett információk szerint a politikusfeleség szombaton reggel 8 órai kezdettel a II. kerületi Fény utcai piacon tartott utcafórumot.

Vele tartott Kálmán Olga, a választókerület DK-s jelöltje is, aki egyébként az esemény házigazdája volt. A bukott tévés posztja szerint nem egészen úgy alakultak a dolgok, mint ahogy azt a pártközpontban eltervezték. A helyszínen ugyanis tüntetők jelentek meg, akik bekiabálásokkal megzavarták a rendezvényt.

A legutóbbi műsoraival megbukott, így politikusnak állt exriporter nehezen viselte a valóságot, és dühös posztjában becsmérelni kezdte a demonstrálókat. A tüntetők a szocialista múlt visszatérése ellen tiltakoztak. Az egyik táblájukon az szerepelt, hogy "el a kezekkel a bérünktől" - írta Kálmán Olga, amiből arra lehet következtetni, hogy a megjelentek

a Gyurcsány-féle adóemelések

ellen is felemelték a hangjukat.

Ismét tüntettek a Gyurcsány család és a Demokratikus Koalíció ellen. Gyurcsányné mögött a baloldal oltásellenes kampányának aktivistája, Komáromi Zoltán háziorvos Forrás: Facebook/Dobrev Klára

Mint ismert, a 2010 előtti baloldali kormányok alatt mindennaposak voltak az adóemelések és a különféle megszorító intézkedések. Hiába telt el több mint tíz év a kormányváltás óta, hiába állította fejlődő pályára a jobboldali kormány a magyar gazdaságot, a hazai baloldal ennek ellenére ismét adóemeléseket vezetne be. A Parlament hétfői ülésén Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke elvetemült ötletnek nevezte az Orbán Viktor által bejelentett adócsökkentéseket.

A DK szombati utcafórumán egyébként megjelent a Gyurcsánynét rendszeresen kísérgető Rónai Sándor uniós képviselő és az oltásellenes háziorvos, Komáromi Zoltán is.

Az elmúlt időszakban több alkalommal is tüntettek a Demokratikus Koalíció kampányrendezvényein. Legutóbb Gyurcsány Ferencet vonták kérdőre a 2006-os rendőrterror miatt Tapolcán. A megjelentek többek között a "Dobrev-Gyurcsány=Nem APRÓ hiba"; "Még hányszor akarod el****i?"; "Klári-Feri-Lali! Ne akarjatok lopni!" feliratú táblákkal fejezték ki nemtetszésüket.