Húszas éveikben járó felnőttek a vasárnap este felfedezett szegedi kettős gyilkosság áldozatai - tudta meg az MTI.

Ahogy az Origo is megírta, a bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték föl. A belvárosi épület környéke még hétfő délelőtt is le volt zárva, mert még helyszíneltek. 

Rendőrautók a szegedi kettős gyilkosság helyszínén 2021. június 19-énForrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint szombat éjszaka halhattak meg, a bűncselekménnyel pedig egy 28 éves férfit, Dr. Vitális Dániel Attilát gyanúsítják, aki elmenekült a tetthelyről és autóval a városból is. 

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az MCE-141 rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú autóval hagyta el Szegedet. 

Elfogatóparancsot adtak ki ellene, a fényképét is közzétették: 

Dr. Vitális Dániel AttilaForrás: police.hu

Az MTI információi szerint a feltételezett gyilkos egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tud valamit arról, hol lehet, 

haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívón! 

A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is. Fontos, hogy ne próbálják meg feltartóztatni, értesítsék a rendőrséget! - írja az oldal.