Ez itt a mi hazánk és a magyar emberek döntik el, hogy miképpen neveljük fel a gyerekeinket

Orbán Viktor, Kossuth Rádió
Vágólapra másolva!
A gyerekvédelmi törvény kapcsán ismét globális és európai össztűz alá került a hazánk, azonban „szokva van" az összehangolt támadások ellen a miniszterlenök szerint. Orbán Viktor kormányfő interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban, a Kossuth rádióban 2021. július 2-án ahol kitért a gyerekvédelmi törvény kapcsán hazánkat ért támadásokra is.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor miniszterelnök élesen bírálta a holland miniszterelnököt miután Mark Rutte azt nyilatkozta a gyerekvédelmi törvény kapcsán, hogy "Magyarországnak térdre kell ereszkednie".

Orbán Viktor a Kossuth Rádióban adott interjút. Forrás: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök szerint az ilyen jellegű nyilatkozatok azért születhetnek meg, mert bizonyos országok meg vannak győződve arról, hogy erkölcsileg magasabb szinten állnak, mint a magyarok és ezért úgy érzik, hogy joguk van megmondani a magyaroknak, hogy hogyan éljenek, hogyan gondolkodjanak és, hogyan neveljék a gyerekeket. A miniszterelnök ezt a megközelítést

és "gyarmattartó-tempónak" nevezte.

A miniszterelnök arra utalhatott, hogy Európai Unióhoz egyenrangú felekként csatlakoztunk azonban a Mark Rutte féle nyilatkozatok arra engednek következtetni, hogy bizonyos országok gyarmatként kezelnek bennünket és azt hiszik, hogy az ő erkölcsi magasságukból más országoknak diktálhatnak és meghatározhatják, hogy miként gondolkodjanak és éljenek az emberek.

A miniszterelnök kiemelte, hogy Nyugat-Európában úgy döntöttek a kormányok, hogy rendjén van az, hogy a hagyományos családmodelltől eltérő együttélési formákat népszerűsítsék.

Orbán Viktor, Ferenc pápa, Matteo Salvini képeit taposták a bolognai prideon Forrás: HírTV

Ennek értelmében különböző szervezetek érzékenyítő és felvilágosító kampányokat folytathatnak az óvodákban és az iskolákban. Azonban Európa másik fele azt mondja, hogy

A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a törvény csak a 18 év alattiakról szól, így tehát az ő esetükben a szülőknek kell dönteni arról, hogy a gyerekét kiteszi-e ilyesfajta dolgoknak.

Kiemelte, hogy a Soros-hálózat abban érdekelt, hogy Magyarországot folyamatosan a lehető legrosszabb színben tüntessék fel, de azt nem lehet tudni, hogy e mögött kizárólag a Soros-hálózat személyes világlátása, gazdasági érdekei vannak vagy "egy nagy vízen túli országnak" az érdekei is megmutatkoznak. Nehéz és folyamatos figyelmet érdemlő kérdésnek nevezte, hogyan kötődnek "ezek a hatalmas, gigantikus amerikai pénzösszegek és alapítványok az amerikai államhoz".

Ahogy arról az Origo is beszámolt, Orbán Viktor, Matteo Salvini és Ferenc pápa arcképét taposták meg a közelmúltban a bolognai Pride résztvevői, miközben transzparenseiken az „egyenlőséget és a toleranciát" hirdették. A düh oka egyrészt a magyarországi gyermekvédelmi és pedofilellenes törvény, másrészt az volt, hogy a Vatikán hivatalosan tiltakozott az olasz parlament előtt lévő LMBTQ-törvény ellen, amely mélyen sértené a katolikusok vallás- és szólásszabadságát, és még az egyházi iskolákban is kötelezővé tenné az LMBTQ-propagandát. Az erőszakos genderlobbi tüntetéseit Soros György birodalma szervezi, élen fiával és kijelölt utódjával, Alex Sorossal.

Azonban a miniszterelnök szerint „mi jobban meg vagyunk szervezve", mint ők hiszen

A miniszterelnök szerint kiemelt fontosságú, hogy a gyerekeket megerősítsük a fizikai és szellemi adottságokkal, amivel rendelkeznek, hogy így találják meg a gyerekek majd a helyüket a felnőtt világban.

A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy ez a mi hazánk és itt a magyar emberek fogják eldönteni, hogy hogyan és miképpen neveljük fel a gyerekeinket.