Kilopta a pénzt a kasszából egy ruhaüzlet dolgozója

rendőrség, police.hu, illusztráció
Vágólapra másolva!
Most fejezte be a nyomozást a rendőrség azzal a nővel szemben, aki több ruhabolt kasszájából is lopott üzletvezető-helyettesként. Ahhoz, hogy leplezze a lopásokat, meghamisította a címletjegyzéket az elszámolások alkalmával.
Vágólapra másolva!

2020 december 31-e és 2021 január 28-a között egy nő többször is ellopott kisebb összegeket egy ruházati üzletlánc két fővárosi boltjának bevételéből. A tolvaj üzletvezető-helyettes volt ekkor. A nyomozók megtudták, hogy

a budapesti nő ötször összesen 420 ezer forintot vett ki a kereskedés XXII. és VI. kerületi boltjainak kasszáiból.

Kicsivel kezdte. Kezdetben csak 60-80 ezer forintos összegeket, végül már 120 ezer forintot vett magához. A lopás leplezésének céljából még külön címletjegyzéket is hamisított az elszámolások alkalmával. A 28 éves nőt február 3-án azonosították a rendőrök, majd bevitték a XXII. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol

egyrendbeli, folytatólagos egységben és üzletszerűen elkövetett sikkasztás, valamint ötrendbeli hamis magánokirat felhasználása miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nő beismerte, hogy mit tett és elmondása szerint megbánta. A rendőrök az ügyben most zárták le a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldték tovább az illetékes ügyészségnek.