Magyarországra jön Tucker Carlson, a Fox News sztárújságírója

Tucker Carlson Fox News Channel
Tucker Carlson állítása szerint politikai okokból kémkednek ellene.
Vágólapra másolva!
Orbán Balázs miniszterhelyettes, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára a közösségi oldalán számolt be arról, hogy Magyarországra látogat Tucker Carlson, a Fox News sztárújságírója. A legnézettebb amerikai közéleti kommentátor az esztergomi MCC Feszten fog előadni, augusztus 7-én. A Mathias Corvinus Collegium sajtóközleményében megerősítette a hírt.
Vágólapra másolva!

Orbán Balázs bejegyzése alapján az Egyesült Államok egyik legmeghatározóbb konzervatív médiaszemélyisége és kommentátora, Tucker Carlson a Mathias Corvinus Collegium (MCC) tehetséggondozó alapítvány MCC FesztHangot adunk a tehetségnek nevű rendezvényén fog előadni.

A Mathias Corvinus Collegium sajtóközleményében megerősítette, hogy

legnézettebb amerikai közéleti kommentátor augusztus 7-én, szombaton 14:15-kor tart előadást Esztergom főterén, a MOL nagyszínpadon.

Az MCC közleményében hozzáfűzte: „egy igazi nagyágyút sikerült megnyernie az Mathias Corvinus Collegiumnak, hogy ossza meg gondolatait az MCC Feszten".

Tucker Carlson a Time szerint a legbefolyásosabb konzervatív gondolkodó az Egyesült Államokban, esténként átlagban több mint 5 millió néző követi a műsorát a Fox Newson, ami ezzel a legnézettebb hírműsor Amerikában.

A Fox Nation-on nemrég indult el a Tucker Carlson Today talkshowja és a Tucker Carlson Orignals dokusorozata.

Carlson két sikerkönyv szerzője, rövidesen harmadik kötete is megjelenik, The Long Slide: Thirty Years in American Journalism címmel, a 2018-as könyve

#1 New York Times Best Seller volt

– hívta fel rá a figyelmet az MCC.