Orbán Viktor üzent Hosszú Katinkának

tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, 2021.07.27. Hosszú Katinka
Tokió, 2021. július 27. Hosszú Katinka a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia női 200 méteres vegyeúszásának elődöntőjében a Tokiói Vizesközpontban 2021. július 27-én. MTI/EPA/Valdrin Xhemaj
Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Hosszú Katinka a hetedik helyen végzett magyar idő szerint szerda hajnalban a 200 méter vegyes döntőjében. A háromszoros olimpiai bajnok ezt követően a közösségi oldalán szólt a követőihez és Magyarországhoz. A bejegyzéséhez hozzászólt Orbán Viktor miniszterelnök is, aki többek között azt üzente Hosszúnak: aki egyszer bajnok, mindig bajnok.
Vágólapra másolva!

„Én csak annyit írnék, hogy köszönöm mindenkinek a támogatást és ez most hozzátartozik a pályafutásomhoz, amit ugyanolyan méltósággal veszem, mint az elért csillogóbb sikereimet. Köszönet mindenkinek! Köszönöm Magyarorszag es mindenki mas aki ott van es volt mellettem!" - arta Hosszú Katinka szerdán.

Az olimpiai bajnok úszó üzenetére több ezer reakció érkezett. Ezek között volt Orbán Viktor miniszterelnök üzenete is, aki azt írta Hosszú Katinkának:

Orbán Viktor hozzászólása Hosszú Katinka bejegyzéséhez Forrás: Facebook/Hosszú Katinka