Több embert már hazaengedtek a kórházból a súlyos sérültek közül

busz, baleset, M7, autópálya, sérült, halott, Felborult egy busz az M7-esen, nyolc ember meghalt, autóbusz az M7-es autópálya Szabadbattyán
Rescue teams and their vehicles are seen at the accident site of a crashed bus near Szabadbattyan some 70 kilometres (40 miles) southwest of the Hungarian capital Budapest after an accident on August 15, 2021. - Eight people were killed and dozens injured when the passenger bus crashed into the pillar of a motorway overpass, Hungarian police said. (Photo by Gergely BESENYEI / AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo is beszámolt róla, súlyos buszbaleset történt az M7-es autópályán vasárnap. A balesetben nyolcan meghaltak, nyolcan súlyosan megsérültek, míg további 40 sérültje is volt a balesetnek. A betegeket több különböző kórházba szállították, megmutatjuk, hogy jelenleg, hogy miképp vannak.
Vágólapra másolva!

Három sérültet ápolnak Siófokon

Az M1 helyszíni információi szerint tizenegyen kerültek a siófoki egészségügyi intézmény sürgősségi osztályára.

Kivizsgálásuk és ellátásuk után nyolcat hazaengedtek,

hármat felvettek, egyikük egy 30-40 év közötti súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedő férfi.

A Fiumei útról heten már hazamehettek

Az M7-es autópályán vasárnap történt buszbaleset kilenc Budapestre szállított sérültje közül már csak ketten szorulnak kórházi ellátásra - közölte a Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet főigazgatója.

Sásdi Antal elmondta, a Szabadbattyánnál

történt baleset sérültjei közül kilenc embert szállítottak a Fiumei úti intézetbe, közülük heten már hazamehettek.

Tűzoltók az árokból kiemelt, hajnalban balesetet szenvedett autóbusznál az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én Forrás: MTI/Vasvári Tamás

Az egyik sérültnek lábszár-, lágyrészsérüléseit kellett összevarrni; a főigazgató hangsúlyozta, állapota nem súlyos, de hosszadalmas lesz a gyógyulás.

A másik sérült bordatörést szenvedett, őt is megfigyelik.

Sásdi Antal jelezte: ezek a sérülések nyolc napon túl gyógyulnak, de valószínűleg nem kell ennyi időt kórházban tölteniük a balesetet szenvedetteknek.

Veszprémbe nyolc sérültet vittek, heten már otthon vannak

- hangzott el az M1 aktuális csatorna műsorában hétfőn.

Az M1 helyszíni információi szerint hétfőn már csak egy súlyos sérültet ápoltak a veszprémi kórházban, akinek a combcsontja törött el, és az orvosok azonnal megoperálták.