Eltűnt egy 30 éves nő Józsefvárosból

Tóth Vivien, eltűnt személy, rendőrség
Tóth Vivien
Vágólapra másolva!
Már a rendőrök is keresik azt a 30 éves nőt, aki tegnap délután tűnt el Józsefvárosból. Van egy úgynevezett különleges ismertetőjegye, mindkét karján és a mellkasán is tetotválást visel. Azt kérik, hogy aki tud valamit, jelentkezzen!
Vágólapra másolva!

A nő tegnap 15 óra körül egy ismerőse 8. kerületi lakásán volt. Innen indult el valahová, nem tudni, hová. Azóta nem találják és életjelet sem adott magáról. Most is keresik a rendőrök, ezért közzétették a személyleírását és a fotóját.

Tóth Vivien 163 centiméter magas, vékony testalkatú. Hosszú, barna haja van, állán heg látható. Bal és jobb karján szöveges tetoválás van,

utóbbin a

felirat olvasható. Mellkasán egy dátum tetoválást visel.

Eltűnésekor kék baseball sapkát, egy „Zuglói sasok" feliratú, fekete sport trikót, kék melegítő nadrágot, és fekete sportcipőt viselt szivárvány mintázatú cipőfűzővel, valamint egy terepszínű hátitáskát tartott magánál.

Tóth Vivien Forrás: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Tóth Vivient felismeri, tud valamit arról, hol van most, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.