Egyre nagyobb bajban Havas Henrik, nem tagadja, hogy ő van a botrányos felvételen

Havas Henrik
Vágólapra másolva!
Futótűzként terjed az interneten egy botrányos hangfelvétel, amelyen feltételezhetően Havas Henrik egy tanítványával vagy mentoráltjával került intim közelségbe. A magát Tanár úrnak nevező Havas hevesen cáfol, a felvétel azonban magáért beszél, írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Csütörtök délelőtt megjelent egy hangfájl az interneten, melyen Havas Henrik és egy fiatal nő beszélgetése hallható, aki képernyős szeretne lenni, ezért felkereste Havast, hogy beavassa őt a tévézés varázslatos világába. A szakmai megbeszélés azonban csak a nő fejében volt szakmai, az elhangzottakból valami egészen másra lehet következtetni, írja a lap.

Úgy tudni, a felvételt maga a tanítvány készítette és hozta nyilvánosságra, mert meglehetősen kényelmetlenül érezte magát a lényegében kényszerű szituációban. Ami a Bors értelmezése szerint egyfajta sajátos helyzetgyakorlatnak indult a tanár és tanítvány szerepében.

Nem tudni, hogy pontosan mikor készült a felvétel, és a főszereplő fiatal nő kiléte is ez idáig rejtély, bár voltak, akik egy igencsak népszerű hazai Instagram-sztár hangját vélték felfedezni a nő hangjában. A Bors megkereste az illetőt, aki kategorikusan cáfolta, hogy az ő hangja hallatszik.

Arról jelenleg nincs információ, hogy Havas Henrik ellen érkezett-e ebben az ügyben büntetőjogi feljelentés, s hogy léteznek-e a kikerült felvételnek további részletei, esetleg vannak-e más tanítványok, akik rendelkeznek hasonló felvételekkel.

A Bors elérte Havas Henriket a kiszivárgott felvétel kapcsán, amely tegnap óta terjed az interneten. A felvételen egy női hang hallható, valamint a magát Tanár úrnak hívató Havas egészen félreérthető helyzetben. Havas azt kérte, a szavait változtatás nélkül közölje a lap, így mi is így teszünk:

– Írtam két kötetet a pornóiparról, írtam két könyvet a szeretőkről, írtam Kelemen Annáról és Molnár Anikóról, írtam a prostitúcióról, ezeket szokták emlegetni. És ezen kívül írtam még a Médiaiparról, a Bős-nagymarosi vízlépcsőről, Grósz Károly, aradi találkozójáról Ceausescuval, írtam az Ember tragédiája premierjéről, a 29. könyvem most jelent meg az Omegáról, tavaly ősszel. Ahogy Molnár Anikó nem volt a titkárnőm, ugyanúgy nem volt a tanítványom a felvételen szereplő hölgy sem. Hogy ez a felvétel melyik könyvhöz készült, azt nem nehéz kideríteni. El kell olvasni 29 könyvet. Ezzel a néhány mondatos interjúval a magam részéről az ügyet lezártam, négy éve pereskedem a Mediaworks-szel, amelyik ezt a lapot kiadja, nincs kedvem újabb négy évhez.

Havas nyilatkozatában kitűnik, hogy nem tagadja, hogy ő hallható a felvételen.