A Fidesz sajtóközleményében felhívta rá a figyelmet, hogy a kormánypártok megszavazzák Völner Pál mentelmi jogának a felfüggesztését. A baloldalon hasonló esetben viszont a nyomát sem látni annak, hogy készek lennének tisztázni a Városháza-botrányt vagy bármelyik másik korrupciós ügyüket – jegyezték meg.

A kormánypártok meg fogják szavazni Völner Pál mentelmi jogának felfüggesztését, mert tisztáznia kell magát az igazságszolgáltatás előtt és örülünk, hogy ezt ő maga is így érzi és azonnal lemondott.

A baloldalon hasonló esetben a nyomát sem látjuk annak, hogy készek lennének tisztázni a Városháza-botrányt vagy bármelyik másik korrupciós ügyüket. Karácsony Gergely hetek óta menekül, miközben mára egyértelmű, hogy a Városházán maffia működik, és a baloldali pártok jutalékos rendszerben árusítják ki a fővárosi ingatlanvagyont a Gyurcsány-Bajnai holdudvarnak. Az is kiderült, hogy a baloldalt Soros és idegen hatalmak pénzelik, a kijelölt miniszterelnök-jelöltjük pedig többek között Bige László piszkos pénzén kampányol – áll a Fidesz sajtóközleményében.