A déli határzár hatékonyságát méltatta az amerikai sztárújságíró

Mathias Corvinus Collegium, MCC Fesztivál 2021, Esztergom, Tucker Carlson előadás
Vágólapra másolva!
A Soros-hálózat migrációs és LMBTQ-propagandájának a módszereit mutatja be Tucker Carlson a HírTV-n hamarosan megtekinthető új dokumentumfilmjében. A neves amerikai médiaszemélyiség mások mellett Orbán Viktorral beszélget arról, hogy a tőzsdespekuláns miért tart a jelenlegi magyar kormány által képviselt nemzeti értékektől. Carlson tavaly nyári magyarországi látogatásán arról beszélt, hogy az amerikai társadalomban már jelentős károkat okozott a liberális érzékenyítés.
Vágólapra másolva!

Magyarország kontra Soros: harc a civilizációért címmel hamarosan bemutatják a HírTV-n Tucker Carlsonnak, az amerikai Fox News sztárműsorvezetőjének a hazánkról szóló dokumentumfilmjét. A Tucker Carlson Originals új epizódjának az előzetesében a neves konzervatív médiaszemélyiség mások mellett

Orbán Viktor miniszterelnökkel beszélgetve járta körbe, hogy a tőzsdespekuláns milyen eszközökkel és módszerekkel igyekszik felerősíteni az Európába – és hazánkba – irányuló illegális migrációt.

Tucker Carlson előadása Esztergomban Fotó: Polyák Attila - Origo

Arra is kitértek, hogy

Soros Györgyék hogyan terjesztik a balliberális ideológiát, amelynek része a hagyományos nemi szerepeket megkérdőjelező LMBTQ-s érzékenyítő kampány is.

A dokumentumfilm Carlsonnak a Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszterrel készített minapi interjújában is szóba került. A publicista akkor azt méltatta, hogy hazánk kiépítette a déli határzárat, s az Egyesült Államok Mexikóval közös határvonalánál szerzett tapasztalatai fényében meglepődött, hogy

a magyar létesítmény gyakorlatilag száz százalékos hatékonysággal akadályozza meg az illegális bevándorlást.

Carlson kérdésére a tárcavezető kifejtette: Sorosék a saját érdekeikre nézve veszélyesnek tekintik, hogy Magyarország patrióta, keresztényalapú politikát valósít meg.

– fogalmazott Szijjártó.

Emlékezetes: Tucker Carlson tavaly nyáron ellátogatott hazánkba, ahol az esztergomi MCC Feszten tartott előadást. Akkor úgy vélte, hogy

az USA-ban nincs nagyobb szabadság, mint Magyarországon, amit azzal is indokolt, hogy például itt a politikusoknak nincs szüksége fegyveres testőrökre.

A magyar médiaviszonyokat is kiegyensúlyozottabbnak és egészségesebbnek nevezte a tengerentúliaknál, ugyanis elmondása szerint

ott a sajtóorgánumoknak több mint 90 százaléka van a jelenleg hatalmon lévő demokrata párti adminisztráció kezében.

A liberális erőcsoportok által kifejtett érzékenyítést olyan káros jelenségként írta le, amellyel már az amerikai társadalom jelentős részének átmosták a tudatát. Ennek eredményének nevezte például a szobordöntögetéseket, valamint, hogy megszégyenítik azokat, akik büszkék a történelmükre, és az őseik tetteire, vagy akár csak régebbi – a klasszikus irodalmi művekben is megtalálható – szavakat használnak.

Tavaly a Time magazin Carlsont „Amerika talán legerősebb konzervatívjának" nevezte.

A publicista 2016 óta vezeti a Fox New-on esténként jelentkező, róla elnevezett politikai talk show-t, s korábban számos meghatározó médiumnál – köztük a CNN-nél, és a Wall Street Journalnél – is dolgozott, s több könyvet is szerzőként jegyez.