A Telex már december 7-én elkészítette a 'Meghalt Csollány Szilveszter' cikket - mutatjuk a bizonyítékot

Meghalt Csollány Szilveszter, galéria, 2022
Budapest, 1995. június 4. Csollány Szilveszter lólengés gyakorlata az Országos Férfi és Női Tornabajnokság szerenkénti döntőjében a Tornacsarnokban. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Rengetegen háborognak az interneten, miután - ahogy arról az Origón is beszámoltunk - 51 éves korában meghalt Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász, amelyet a régi indexesek blogja, a Telex is megírt, ám kiderült, a tornász haláláról szóló cikket már tavaly december 7-én elkészítették. 
Vágólapra másolva!

Csollány Szilveszter december 3-án került koronavírusos fertőzése miatt kórházba, tehát a baloldali blog mindezek után csupán néhány nappal elkészítette a nekrológot, mikor még mindenki bízott a sportoló felépülésében.

A Telex ugyanis december 7-én már bekészítette a Csollány Szilveszter haláláról szóló cikket. Ez látszik a cikk "vizsgálat" nézetében az "insertedat" 163889692 soron, ami a valóságban annyit jelent, hogy "Tue Dec 07 2021 17:08:43 GMT+0000", azaz december 7. kedd 17:08 a cikk készítésének tényleges dátuma - hívta fel rá egy olvasónk is a figyelmet.

Forrás: Origo