Négy nem választ kér a gyermekvédelmi népszavazáson a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége

anya gyerek Fogalmam sincs, hogyan és miből, de tisztességgel felneveltem a gyermekem
Vágólapra másolva!
Nyilatkozatban erősíti meg a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségébe (KCSSZ) és a Családláncba tömörülő mintegy 95 tagszervezet – a családokkal és a gyermekekkel foglalkozó magyar szervezetek képviselői –, hogy tevékenyen támogatják a magyar kormány április 3-i népszavazási kezdeményezését, melynek célja a gyermekek védelme – idézi a Felvidek.ma a szervezetek közleményét.
Vágólapra másolva!

Márton Zsuzsanna, a KCSSZ elnöke a közleményben hangsúlyozta, hogy

felhívásukhoz támogatóan csatlakoztak a délvidéki, erdélyi, partiumi, kárpátaljai és felvidéki családokkal foglalkozó magyar civil szervezetek.

„Hiszünk abban, hogy a hagyományos család értékrendje szerint a szülők joga a gyermekük szexuális nevelése, és a referendum nemleges támogatásával minden egyes szavazó hatással lehet a Kárpát-medence jövőképének alakulására. Ezért a családszervezet nevében felkérjük Magyarország teljes lakosságát, hogy éljenek a demokrácia adta jogukkal, fejezzék ki akaratukat a gyermekvédelmi népszavazáson, és a négy feltett kérdésre szavazzanak NEM-mel!

Legyünk minél többen, akik támogatjuk és kinyilvánítjuk a véleményüket a gyermekek szexuális nevelésének kérdésében!”

– emelte ki Márton Zsuzsanna.

A nyilatkozat szövege kitér arra is, hogy a KCSSZ partnerként tekint az egyházakra és minden civil szervezetre, amely ösztönzi az állampolgárokat a részvételre, illetve amely felveszi a harcot a gyermekeket megcélzó LMBTQ-propagandával szemben és kiáll a gyermekvédelmi törvény rendelkezései mellett.