Az RTL Klub VV Zsoltija megsemmisültnek nevezete magát a baloldal összeomlása miatt, és két napja nem evett

Vágólapra másolva!
Osváth "VV" Zsolt könnyes szemmel, elcsukló hangon kezdett el beszélni új YouTube-videójában, amelynek már az elején kiemeli, hogy megsemmisült a Fidesz mindent elsöprő választási győzelme miatt. A baloldali propagandistává vált korábbi valóságshow szereplő a kampány alatt számos baloldali politikust látott vendégül "műsorában", most is elmondta, hogy teljes egészében hitt Márki-Zay Péter győzelmében, majd hosszas siránkozásba kezdett a választási eredmény kapcsán.
Vágólapra másolva!

VV Zsolt VV Zsolt videóját úgy kezdte, hogy elmondta, csúfos, megalázó, elpusztító vereséget szenvedett a baloldal, ő maga is megsemmisült. Úgy folytatta, hogy a "választást személyes kudarcként értékeli", hiszen ő (jó propagandista módjára) mindent megtett annak érdekében, hogy hatalomra juttassa a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldalt. Hangsúlyozza, hogy senki nem tudott volna neki annyi pénzt fizetni, hogy olyat csináljon, amivel nem ért egyet, hitt és egyet is értett a baloldali kampánnyal,

vagyis támogatta ő is, hogy fegyvereket és katonákat küldjünk Ukrajnába, támogatta azt, hogy Márki-Zay folyamatosan becsmérli, lealacsonyítja és megalázza a nőket, a vidéki embereket és a Fidesz szavazóit.

Arról is beszélt, hogy már két héttel ezelőtt tudta, hogy a baloldal el fogja veszíteni a választásokat, utána viszont annyi emberrel beszélt, hogy "újra megjelent a csoda" és ismét hinni kezdett. Ezt követően kellett szembesülnie azzal, hogy a Fidesz mindent elsöprő fölénnyel, zsinórban negyedszerre tudott kétharmados többséget szerezni, míg Márki-Zay, aki folyamatosan azt hangoztatta, hogy még sosem vesztett választást, néhány óra alatt kettőt is elbukott, az este végére pedig "politikai hulla" lett.

A korábbi Valóvilág szereplő megemlítette, hogy Márki-Zay sokszor hibázott, sokszor fogalmazott úgy, ahogyan egy miniszterelnök-jelölt nem tehetné. Feltette a kérdést, hogy mennyivel járt volna jobban a baloldal, ha Gyurcsányné vagy Karácsony kerül ki győztesen az előválasztáson, azonban Osváth szerint erről már nem érdemes beszélni, hiszen a szavazók döntöttek.

"Nem lehet minden felelősséget rátolni Márki-Zay Péterre. Márki-Zay egy volt a jelöltek közül, és meglehet, nem volt egy együttműködő jelölt, nem volt egy gyakorlott jelölt, nem volt egy tapasztalt jelölt, nem volt egy politikailag kifogásolhatatlan jelölt, de a demokráciát képviselte, mert mi választottuk" - fejtette ki nagy sóhajtozások közepette.

Forrás: Youtube

VV Zsolt szerint a Fidesz egy olyan kampányt csinált végig, ami világszinten egyedülálló, ami világszinten elismerésre méltó. Hozzátette, hogy a Fidesz kampánya hatásos volt és célt is ért.

"Van egy, amit a Fidesz tud, és az ellenzék nem tud, az pedig az összetartás. Nem az ellenzék tartott össze, hanem sokkal inkább a Fidesz" - mondta.

Ezt követően Osváth elkalandozott kicsit, majd arról beszélt, hogy 48 órája nem evett, de már a könnyei is elfogytak, és lassan a szavak is (persze ezt követően még bő 14 percig folytatta a baloldal és önmaga sajnáltatását).

VV Zsolt azt is bejelentette, hogy a politikai szerepvállalását ebben a formában befejezte, ráadásul el is távolítja a csatornáról azokat a videókat, amelyeken politikai véleményt fogalmazott meg. Hozzátette, szégyen, hogy idáig jutott az ellenzék, a Fidesz győzelmét pedig el kell ismerni.